Follow:
lifestyle

Mooie items om met Kerstmis cadeau te krijgen

Liggen er bij jullie al cadeautjes onder de kerstboom? Ik kan verklappen dat wij de kerstboom al een tijdje hebben staan en dat er al zeker wat cadeautjes onder liggen. Ik hou ervan alles op tijd te regelen en in huis te hebben, en ook Amy en Fenna (mijn tieners) hebben al wat cadeautjes van hun eigen geld gekocht. Maar wat heb ik op mijn lijstje staan?

Een smartwatch

Ik ben een beetje lekker gemaakt door een paar collega’s en familieleden. Ik loop sinds ik meer dagen werk soms echt flink wat kilometers. Ik vind het dan soms wel jammer dat ik dit niet kan visualiseren en een tikkeltje trots ben op wat ik aan aantal stappen heb gezet. Een smartwatch is dan natuurlijk een uitkomst! Mijn mobiel heb ik op mijn werk niet altijd op zak, dus een horloge met dit soort functies is de perfecte manier om dit bij te houden.

Ik hoef niet meteen een hele uitgebreide met honderden snufjes (die ik waarschijnlijk toch niet zal gebruiken), maar eentje die in ieder geval mijn stappen laat zien en mij hierdoor ook laat stimuleren meer te lopen, daar doe ik het voor!

Krultang

Met twee tienerdochters in huis is het hebben van één krultang te weinig gebleken. Ik ben dan ook degene die eigenlijk altijd misgrijpt. Een eigen krultang, zoiets als deze bij OTTO, zou ik dus heel graag onder de kerstboom vinden. Die bewaak ik dan met mijn leven en dan zal ik dus ook nooit meer misgrijpen.

Pandora bedeltjes

Een sieraad vind ik altijd geweldig om te krijgen. En aangezien mijn Pandora armband zeker nog wat ruimte heeft is een mooie nieuwe bedel altijd welkom. Vooral de Harry Potter bedels vind ik echt geweldig. Ik heb er al een aantal aan mijn armband hangen, maar er staat er nog een paar op mijn wishlist.

En laat ik nou een klein pakketje onder de kerstboom hebben gespot die wel verdacht veel op een sieradendoosje lijkt….;-)

Boeken!

Heb je nou nog niet genoeg boeken? Nope! Ik hou van boeken en mij kan je ALTIJD blij maken met een nieuw boek. Ik heb er nog een flink aantal op mijn wishlist staan. Maar stiekem weet ik wel dat mijn gezin mij geen boeken cadeau gaat geven. Maar mochten ze toch besluiten van wel, dan staat deze hoog op mijn lijstje!

Kijk die cover! Echt zo ontzettend mooi.

En verder kan je mij altijd blij maken met een lekker luchtje of iets leuks van Blond Amsterdam. Eigenlijk ben ik denk ik één van de makkelijkste gezinsleden om een cadeautje voor te kopen. Wellicht werkt dat in mijn voordeel en vind ik een paar mooie cadeautjes onder de boom.

Wat hebben jullie op je lijstje staan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Heidi

    Lijk me fijne geschenken.
    Heidi onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

    december 20, 2021 at 16:07
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge