Follow:
beauty

Bumble and Bumble prêt-à-powder Post Workout Dry Shampoo Mist

bumble and bumble

Tijdens de warme zonnige dagen heb ik bij ook maar een beetje inspanning al last van transpiratie. Ook in mijn nek en op mijn hoofd waardoor je haar al snel vettig en plakkerig kan worden. Niet fijn! Om dan niet meteen onder de douche te hoeven springen is er een hele handige spray: Bumble and Bumble Prêt-à-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist. Een handige kleine spray met maximaal effect!

Bumble and Bumble Prêt-à-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist

bumble and bumble

Het is een hele mond vol, maar de naam geeft wel exact weer wat het product doet. Na bijvoorbeeld een intensieve workout kan je deze spray in je haar gebruiken zodat je haar weer fris oogt. De spray absorbeert namelijk het overtollige olie en geeft je haar weer een frisse look.

Deze unieke droogshampoo met dubbele werking werkt in op vochtig haar om zweet, olie en vuil onmiddellijk te reinigen. Het temt krullen, beschermt tegen vocht en UV en maakt het haar voelbaar fris en klaar om (opnieuw) te stylen.

Hoe gebruik je Bumble and Bumble?

Deze spray is makkelijk in gebruik. Het belangrijkste is dat je voor gebruik goed schudt. Hierdoor vermengen de ingrediënten zich en werkt de spray optimaal. Hierna verdeel je je haar in delen en spray je met een afstand van ongeveer 15cm op de haarlijn. Laat het 30 seconden zitten en ga daarna met je vingers luchtig door je haar heen. Uiteraard kan je ook met een borstel door je haar. Om helemaal een mooi effect te krijgen gebruik je een föhn op de koele stand.

bumble and bumble

Ingrediënten

Witte bamboe en silica zorgen voor het absorberen van olie en zorgt voor fris haar. UV filters zorgen ervoor dat je haar door de zon niet uitdroogt.

Het product bevat geen sulfaten, siliconen, talk, parabenen, minerale oliën, formaldehyde.

Waar ruikt dit product naar?

De spray heeft een heerlijke geur. Een combinatie van de volgende geuren: groene bamboe, sappige nectarine, citrus vruchten, wilde hyacinth, orchidee, vanille, witte amber, musk en sandelhout. Zalige combinatie die mij meteen een vrolijk gevoel geeft!

Waar kan je dit product krijgen?

De Bumble and Bumble Prêt-à-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist is rond de 30 euro en verkrijgbaar bij oa Douglas en Bol.com.

Het is een prijzige spray, maar je gebruikt dit niet dagelijks en ook niet zo heel veel product per keer. Het is een ideale spray om in huis te hebben als je haar er even niet zo heel fris uitziet. Want het werkt absoluut!

Liefs Hilde

** Ik heb deze spray ontvangen ter review ** Dit artikel bevat affiliate links **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge