Follow:
Outfit

Cadeautip: Super leuke shirts van Dezuu!

Soms krijg je de mogelijkheid tot hele leuke samenwerkingen waar ook manlief blij van wordt. Hij riep vorige maand al een keer: “Schat, ik heb weer nieuwe t-shirts nodig!” ( nou ja, dat schat verzin ik er even bij, hij is niet zo van de koosnaampjes šŸ˜‰ ). Prompt een week later ontving ik een mail van de webshop Dezuu.nl of ik 2 shirts wilde ontvangen om te reviewen. Hoe toevallig! Manlief blij en ik ga jullie een heleboel leuke shirts laten zien.

Dezuu.nl is een webshop die heel veel shirts met gave prints verkoopt. Maar het is ook mogelijk zelf shirts te ontwerpen via de site. Heel handig voor bijvoorbeeld sportclubs, promotiemateriaal en feesten. Mijn man heeft 2 shirts uitgekozen ( met sportprints ) en draagt ze regelmatig. De kwaliteit is goed en ook na veelvuldig wassen zien de shirts er nog prima uit. Foto’s maken van mijn man in shirt is dit keer niet gelukt, dus ik heb een aantal foto’s van de site geplukt.

Alle voorbeelden die je op de site ziet kan je naar eigen wens van kleur samenstellen. Dus helemaal naar je eigen smaak ontwerpen, super fijn!

Een paar voorbeelden van heren shirts – 18,90

Voorbeelden dames shirts – 18,90

Er is zoveel keus en de prijs is ook prima betaalbaar. Als ik weer eens een uniek cadeautje nodig heb, weet ik zeker dat ik op de site van Dezuu.nl kan slagen!

Mijn dochters hebben met hockey vaak toernooien met thema’s, elk jaar wordt er dan een shirt ontworpen of gekocht. Hier kan ik zeker ook voor terecht bij Dezuu aangezien je ook voor kinderen shirts kan bestellen. ( 14,90 )

Draag jij vaak shirts zoals ik hierboven heb laten zien?

Liefs Hilde

** Ik heb de shirts ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Irina

  Leuk dat je je eigen shirts kunt laten bedrukken!

  februari 2, 2017 at 17:50
 • Reply Anna Gerrie

  Wat een leuk en creatief idee. Ik draag zelf regelmatig t-shirts en ik ga dus ook zeker even kijken op deze site wanneer ik weer nieuwe nodig heb šŸ™‚

  februari 2, 2017 at 18:15
 • Reply Melike

  Hihi donut Judge me vind ik echt leuk! Wat een leuk concept!

  februari 4, 2017 at 21:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge