Follow:
beauty

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

Highlighting poeders kan je nooit genoeg hebben. Ik heb er een aantal en wissel regelmatig met de poeders. Al ben ik de dertig al ruimschoots gepasseerd, een beetje ‘glow’ in mijn gezicht hoort erbij! Let’s Shine!

“Een gebakken highlight-poeder met mineralen en ultrafijne lichtreflecterende pigmenten voor een stralende look. De zachte textuur biedt een subtiele dekking die keer op keer kan worden geïntensifieerd. Gebruik de poeder voor een complete glow of creëer frisse accenten op de wangen, slapen en decolleté.”

Gebakken poeders vind ik altijd erg fijn. Ik heb zo ook van MAC een gebakken poeder en dit brengt super fijn aan. Met een kwast krijg je een prachtige subtiele glans op je jukbeenderen. De Catrice High Glow Mineral Highlighter oogt prachtig. Een mooie glans alleen al zo op de foto. Ik ben heel nieuwsgierig hoe hij aan gaat brengen.

De kleur is 010 Light Infusion. Een mooie koele kleur, daar hou ik van. De ingrediënten zeggen mij zo niet zo heel veel. Maar voor de liefhebber toch even op de foto.

De Swatch!

Hij glanst super mooi! Hij lijkt wat poederig zo op de swatch, dit komt omdat ik hem met mijn vinger iets te dik heb aangebracht. Met een kwast gaat het natuurlijk wat dunner en luchtiger.

Amy zonder highlighter

Amy met highlighter

Een mooie subtiele glans geeft de Catrice Highlighter. Niet te overheersend maar als een prachtige glans. Hij brengt prima aan zonder dat je een soort vlekkerige highlighter-vlek krijgt, hij verdeelt namelijk erg mooi. Ja, met recht een zeer mooie highlighter van Catrice!

Het doosje oogt niet goedkoop en is lekker groot. Je kan hier dus zeker een flinke tijd mee vooruit. Je kan de highlighter trouwens doseren door meerdere laagjes aan te brengen als je toch een wat heftigere glans wenst, dat kan echt prima met deze poeder. Hij doet mij zelfs een beetje denken aan mijn geliefde MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle Poudre.

De Catrice High Glow Mineral Highlighting powder is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor 4,99.

Wat is jouw favoriete highlighter?

LIefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Susan

  Fijn review!
  Susan onlangs geplaatst…Hotspot: STOET in EnschedeMy Profile

  januari 28, 2017 at 07:27
 • Reply Romy

  Wat geeft de highlighter een mooie subtiele glans af! Heel mooi en zeker voor die prijs!
  Romy onlangs geplaatst…Tips voor productief thuiswerken? Dit helpt mij!My Profile

  januari 28, 2017 at 07:39
 • Reply Femke

  Ziet eruit als een mooie, budget highlighter. Mijn favoriet blijft toch Soft & Gentle van MAC Cosmetics.
  Femke onlangs geplaatst…Review: MUA Luxe Bronzed & Highlight Shimmer sticksMy Profile

  januari 28, 2017 at 08:01
 • Reply Yvonne

  Ik heb deze ook (welke highlighter heb ik eigenlijk niet haha). Ik vind ‘m mooi voor overdag en subtiel genoeg om een beetje glow ‘overall’ te geven. Soft & Gentle vind ik weer mooi voor ’s avonds omdat die toch wel intenser is naar mijn mening.

  januari 28, 2017 at 08:17
 • Reply Jolanda

  Goede review! Ik vind deze highlighter ook echt top!! Inderdaad ook lekker groot dus doe je er erg lang mee

  januari 28, 2017 at 09:08
 • Reply Irina

  Ik heb deze zelf ook en ben er echt gek op: mijn favoriete budget highlighter ^^

  januari 28, 2017 at 09:29
 • Reply Lieke

  Mooie highlighter voor dagelijks gebruik! Fijne review
  Lieke onlangs geplaatst…Do it yourself | Kleding rekMy Profile

  januari 28, 2017 at 12:14
 • Reply Melike

  Ik vind hem ook heel mooi en subtiel. Zo zou een highlighter moeten zijn! Mijn favoriet is wel de Champagne pop van becca;)

  januari 28, 2017 at 12:38
 • Reply chucky1012

  Mooie teint!

  januari 28, 2017 at 13:24
 • Reply Tania

  Heb deze ook. De glans vind ik zo mooi

  januari 28, 2017 at 13:25
 • Reply NietZomaarSaar

  Oh leuk. Die wil ik ook eens testen

  januari 28, 2017 at 21:38
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Deze ziet er mooi uit! Zo’n koele glans zou wel een fijne afwisseling zijn tussen al mijn warmere highlighters 🙂

  januari 28, 2017 at 22:26
 • Reply Jonna@burgertrutjesNL

  mooie highlighter. Niet to much, daar ben ik wel van!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Ramen lappen als een pro – tips & tricksMy Profile

  januari 29, 2017 at 08:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge