Follow:
boeken, kids

Dagboek van een Noob Escape Boek

dagboek van een noob

Je ziet ze steeds vaker, Escape Boeken. Een interactief boek waarin je als lezer moet proberen uit het verhaal te vluchten. Extra spannend door diverse opdrachten en het feit dat je daadwerkelijk ook in het boek mag schrijven. Minecraft heeft diverse boeken al op de markt, maar ook een nieuw Escape Boek. Super gaaf en uitdagend lezen!

Escape Boek Dagboek van een Noob

dagboek van een noob

Ontsnap jij uit dit boek?

Dacht je net een poosje te kunnen chillen in je dorp, herrijst er ineens een mysterieuze mega-tempel uit het water! Alice is al op onderzoek uit gegaan, maar ze is nooit meer teruggekomen. Zonder aarzelen ga je naar haar op zoek. Helaas kom ook jij gevangen te zitten in de tempel. Er is geen twijfel mogelijk: hier zit Herobrine achter…

Met hulp van Billy, een wel heel bijzondere kat, zet je alles op alles om Alice te vinden én zelf uit de tempel te ontsnappen!

Samenvatting

Het boekje is niet heel dik maar staat bomvol tekst, illustraties en opdrachten. In dit interactieve escape-boek sta je als lezer in de schoenen van krijger-in-opleiding Minus, de hoofdrolspeler van de populaire Dagboek van een noob-serie. Gebruik de handige plattegronden én tips & trucs om elk raadsel te ontcijferen en uit het boek te ontsnappen! Dit escape-boek combineert het beste van twee werelden: Minecraft én escape rooms!

Thomas is ruim 8 maar vond dit boekje nog wel lastig om in zijn eentje te doen. Maar des te leuker is het om met je kind dit boekje helemaal te doorlopen en de raadsels samen op te lossen. Laat die hersenen maar kraken!

dagboek van een noob

Vooral kinderen die al bekend zijn met het spel Minecraft kunnen hun hart ophalen met dit leuke interactieve boekje. De bekende blokken-stijl is natuurlijk duidelijk zichtbaar in de illustraties en bepaalde termen en figuren zijn ze waarschijnlijk ook bekend. Thomas kon door die herkenning ook heel erg opgaan in het verhaal en de opdrachten en was elke keer dolblij als hij weer iets had opgelost.

Er staan plattegronden in, extra aanwijzingen en je kan ook een “krachtkubus” uitknippen. Genoeg te doen met dit geweldige boek!

Informatie

Dagboek van een Noob – Escape Boek

Uitgeverij Van Holkema & Warendorf

Paperback, 96 pagina’s

ISBN: 9789000370351

Prijs: €9,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel of Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boekje ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge