Follow:
samenwerking, sieraden

Mooie sieraden voor de kerst!

Iets wat altijd leuk is om te geven én te krijgen voor de Kerst zijn sieraden. Ik heb goede hoop dat er ook dit jaar weer iets van sieraden voor mij onder de boom ligt. Voor mijn dochters ligt er sowieso iets van sieraden onder de boom, mijn meiden zijn gek op sieraden. Ik heb ook een aantal leuke items gespot en vond het leuk wat inspiratie voor jullie op te doen. Wellicht zie je nog iets wat ook jij graag onder de boom zou willen zien?!

Oorbellen

In ons gezien zijn maar liefst 23 oorpiercings totaal. Mijn dochters en ik hebben namelijk best wat gaatjes in onze oren en daar moeten dan natuurlijk ook oorbellen in! En het leuke van oorbellen en meerdere gaatjes in je oren is dat je lekker kan variëren. Niet alleen in verschillende formaten, maar ook in goud of zilver. Lekker mixen en matchen dus!

Er is zoveel keuze aan oorbellen. Ik ben zelf niet zo van hele opzichtige oorbellen, terwijl mijn zus bijvoorbeeld juist van grote opvallende oorbellen houdt. Ook daarin kan je dus weer heel erg variëren van stijl.

Dit zijn bijvoorbeeld oorbellen die mijn zusje zou dragen in combinatie met haar kleurrijke kleding. Ze heeft zelfs een hele collectie kerstoorbellen met bijvoorbeeld kerstbomen!

Betaalbaar

Het MyJewellery merk is een hit bij ons in huis. Het is betaalbaar, veel keuze, modern en heeft 925 sterling zilver sieraden. Ideaal als je niet tegen nep sieraden kan.

Omdat zowel ik als mijn dochters ook bepaalde duurdere sieraden “sparen” is het afwisselen met iets meer betaalbare sieraden een must voor de portemonnee. En deze sieraden kunnen we prima combineren met onze andere merken.

Mijn oudste dochter Amy wil bijvoorbeeld voor kerst een earcuff. Deze is bijvoorbeeld prima te combineren met de duurdere oorbellen die zij heeft.

Maar misschien ga ik wel voor een mooie ring voor mijn meiden. Ook daarin heb je veel keuze en is ook altijd leuk om te geven.

Met Sinterklaas kregen ze beide een mooie armband cadeau. En ik vond het geweldig die blije gezichtjes te zien toen ze het cadeautje uitpakten. Alleen daarom vind ik het al leuk om ze iets te geven wat ze wellicht niet zo snel voor zichzelf kunnen kopen. En een mooi sieraad is ook nog eens een cadeau met sentimentele waarde. Ze weten tot op de dag vandaag nog te vertellen hoe ze aan elk sieraad wat ze hebben zijn gekomen of van wie ze het gekregen hebben. En dat heb ik precies hetzelfde. Ik kreeg ooit van hun een mooie armband, en die draag ik elke dag met liefde!

Geven jullie sieraden cadeau met kerst? Of hoop je iets van sieraden te krijgen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge