Follow:
fashion

De leukste zomerschoenen voor de zomer

Wat zijn we verwend met een prachtige dagen de afgelopen dagen. Heerlijk zonnetje, stralende mensen en de luchtige zomerkleding kan uit de kast (ok, ik ben ook wel héél blij met de airco op de slaapkamer ;-))

Als ik vrij ben loop ik met dit weer het liefst op slippertjes. Maar voor mijn werk moet ik toch iets nettere zomerschoenen. Dus onlangs was ik al flink aan het neuzen wat voor leuke schoenen ik voor mijn werk zou kunnen gebruiken. En dat resulteerde in deze leuke inspiratieblog met allemaal fantastische schoenen voor de lente en de zomer.

Espadrilles

Dit model soort schoenen roepen bij mij meteen de associatie op met het mooie zomerweer. Een beetje Ibiza stijl. Jurkjes, zonnebril en espadrilles, meer heb je niet nodig toch? Ik vond het merk Toni Pons bij Van Keeken schoenen en was meteen verliefd. Heel veel keuze en precies wat ik zocht.

Wat ik al gauw merkte met een ietwat luxer merk espadrilles is het verschil in voetbed. Bij Toni Pons loop je echt op kussentjes. Ik kan het dus uren volhouden op deze espadrilles door de vering in het goede voetbed. En dat vind ik met een staand berocp ontzettend belangrijk.

De hakhoogte is ook precies goed. Ik lijk een stukje langer (altijd fijn!) en toch kan ik hier prima op lopen. Op de foto zie je een spijkerbroek, maar ze staan in mijn ogen echt het leukst onder een zomerse rok of jurk. Daar draag ik ze dus ook het meeste onder. En ik kan je verklappen dat er veel meer gave varianten zijn!

En nu ik weet hoe heerlijk dit merk loopt, gok ik dat dit niet mijn enige paar zal blijven 😉

Slippertjes

Natuurlijk wil je in de zomer ook een paar mooie slippertjes in je collectie. Deze heb ik altijd aan op warme dagen wanneer ik vrij ben. Je trekt ze in één tel aan en het staat ook altijd leuk. Van te voren lak ik altijd mijn teennagels in een leuk zomers kleurtje en verzorg ik mijn voeten zodat ze helemaal zomerproof zijn 😉

Birkenstock

Ik moet bekennen dat ik een aantal jaren geleden meerdere Birkenstocks in huis had. Maar ik denk dat die inmiddels allemaal zijn weggegooid omdat ze helemaal ‘op’ waren. Dus eigenlijk zou ik mijzelf binnenkort weer een paar moeten gunnen. Want als er één merk slipper lekker loopt is het Birkenstock!

Gabor

Deze slipper van Gabor vind ik ook geweldig. Ik twijfel alleen of ik het ’teen’ stukje lekker zal vinden zitten. Maar dat is een kwestie van passen natuurlijk. Qua looks helemaal zomers!

FitFlop

Dit merk kwam ik een aantal jaren geleden tegen en bleek een hele hype. FitFlop staat bekend om de uitstekende voetbedden waardoor je heerlijk loopt op deze schoenen. Ideaal voor mensen die toch wat sneller last hebben van ongemakken door het lopen op minder goede schoenen. En deze zijn natuurlijk op en top zomers!

Instappers

En dan is er nog een categorie zomerse schoenen die ik in mijn eigen kast ook nog wel mag uitbreiden. De instappers! Veel van mijn collega’s dragen instappers (wij mogen geen sneakers op het werk). Instappers lopen natuurlijk prettig en zijn ook netjes qua uitstraling. Voor mij dus zeker nog wel 2 paar leuke instappers in de toekomst. Maar ook ideaal om in de zomer te dragen.

Deze instapper van het merk Sioux vind ik echt heel mooi. Ik zie mijzelf deze helemaal dragen onder een nette pantalon met een leuk shirtje of blouse naar mijn werk. Ik kan mij ook helemaal indenken dat deze schoen zalig loopt. En dat vind ik toch wel het belangrijkste 😉

De mooie bruine instapper van Gabor ziet er ook erg mooi uit. Een chique klein hakje en klassieke uitstraling vind ik persoonlijk erg mooi. Deze zou ik ook onder een mooie jeans dragen. Met een instapper als deze heb je eigenlijk altijd een topper in je schoenencollectie!

En last but not least, één van mijn favoriete uit dit lijstje. Deze Vans! Ik ben echt verliefd op deze uitvoering. Ik zou deze ook onder een heerlijke zomerse broek op mijn werk kunnen dragen denk ik. En zeg nou zelf, dit is toch het ultieme zomerprintje?

Ik ben heel erg benieuwd wat voor schoenen jij het liefst draagt in de zomer. Ben jij ook van de slippers? Of toch liever een lekker lopende sneaker?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge