Follow:
fashion, samenwerking

Mix & Match: Kleurrijke sokken met een twist!

Hebben jullie ook allemaal mooie Kerstdagen gehad? Gezellig doorgebracht met familie en vrienden? Lekker en vooral veel te veel gegeten? En misschien nog mooie cadeautjes gekregen? Onze Kerst was zalig. Wat heb ik genoten van de gezelligheid en de tijd met elkaar doorbrengen. Genieten van de blije gezichten van de kinderen bij het openmaken van hun cadeautjes. En ik ben zelfs ook nog flink verwend. Nu is het weer even een beetje ‘back to basic’ en kijken we uit naar Oud & Nieuw. Ook dat is elk jaar een feestje. En stiekem kijk ik ook een beetje rond bij alle sales die nu een beetje beginnen. Want wie slim met zijn of haar budget bezig is kan nu flink wat koopjes scoren!

Kleding in de sale

Als je nu zo’n beetje in de winkels rondkijkt begint de sale een beetje op gang te komen. Ik koop nooit lukraak kleding omdat het in de sale is, maar als ik al een tijdje iets op mijn lijstje had staan begin ik nu wel een beetje rond te kijken. Maar ook voor leuke cadeautjes is dit de perfecte tijd.

Mijn idee voor dit jaar is om een plek in een kast te gaan reserveren voor cadeautjes. Die schaf ik dan aan op momenten dat ik ze voordelig kan scoren en leg ik weg voor het moment dat ik ze cadeau ga geven. Deze tip las ik in het boek ‘Een betaalbaar jaar’. En inderdaad is dit gewoon veel slimmer! Zo zijn leuke sokken altijd een perfect cadeau om te geven. En laat er nu een geweldige sokken sale zijn!

Sokken geef ik cadeau aan mijn kids, mijn vader, broers, noem maar op. En dit soort sokken, waar je twee verschillende sokken draagt die perfect bij elkaar passen, zijn favoriet! Op mijn werk in de boekhandel lopen diverse collega’s met vrolijke matchende of juist verschillende sokken. Daar word je toch vrolijk van?!

Duurzaam

Het fijne van het merk van deze sokken, Many Mornings, is dat het ook een duurzaam merk is. Geen plastic etiketten, geen massaproductie (dus minder afval) en gemaakt in de EU.

Andere punten waar ik heel blij van word bij dit merk:

  • Lokale productie in Polen
  • 100% klimaatneutrale verzending in de EU
  • Garens komen uit de buurt van de sokkenfabriek (ongeveer 10 km)
  • Magazijn bevindt zich in de directe omgeving van de sokkenfabriek
  • Magazijn met energiebesparend daglichtdak
  • Poly-mailers zijn gemaakt van 80% gerecycled plastic (PCR); Blue Angel-gecertificeerd
  • Zetmeelverpakking pinda’s (wateroplosbaar, te gebruiken als plantenmest)

 

Op de website vind je nog meer duurzame initiatieven van dit merk. Fantastisch!

Terug naar de geweldige sokken…

Van mijn ouders heb ik voor Kerst wat geld gekregen. Een groot deel gaat naar mijn spaarrekening, maar ik wil mezelf ook wel een klein beetje verwennen. En op deze sokken werd ik meteen verliefd:

THE GINGERBREAD MAN - Kerst-peperkoek-sokken

En deze zou ik ook gewoon dragen buiten de Kerstperiode om hoor. Voor mij kan het niet lang genoeg Kerst zijn 😉

Andere sokken waar je meteen verliefd op wordt:

CHERRY BLOSSOM - Sokken met kersen

Eigenlijk moet je gewoon zelf even een kijkje nemen op de site van Many Mornings. Je kijkt je ogen uit! Ik focus mij voor nu vooral even op de sokken sale, want daar ga ik wat aanschaffen voor op de cadeautjes plank bij mij thuis. En misschien dat ik mezelf ook nog een set cadeau doe, want sokken kan je nooit genoeg hebben!

Hou jij ook van kleurrijke sokken?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge