Follow:
beauty

Detox je huid met de producten van Bioré!

biore

De producten van het merk Bioré zijn hier in huis al favoriet. In het verleden gebruikten Amy en Fenna al geregeld de neusstrips en toen het perspakket binnenkwam met deze gave producten wilden ze die dan ook meteen gaan testen. Voor tieners (maar ook voor volwassenen) is het namelijk zeer vervelend om een glimmende onzuivere huid te hebben. Bioré heeft hier hele mooie producten voor in het assortiment met ingrediënten als Blauwe Agave en Baking Soda. En Amy en Fenna hebben het getest!

Blauwe Agave en Baking Soda

Blauwe Agave staat erom bekend de huid te kalmeren en te voeden. Ook is het een ingrediënt wat ervoor zorgt de natuurlijke vochtbalans te behouden. Blauwe Agave wordt al jarenlang in diverse huidverzorgingsproducten gebruikt en nu dus ook in deze producten van Bioré. Baking Soda heeft een reinigende en scrubbende werking wat natuurlijk ideaal is bij een wat vettere en onzuivere huid. Deze combinatie van ingrediënten geven een perfect resultaat!

Bioré herstellende porie cleanser €7,99

biore

Voordat Amy en Fenna de andere producten gingen testen was het noodzakelijk om de huid eerst goed te reinigen. Sowieso een must om een onzuivere huid tegen te gaan. Reinig je huid elke ochtend en avond met deze cleanser en je huid zal al zeer snel minder vet en onzuiver ogen.

De cleanser komt in een handig pompje en ruikt heerlijke fris. De cleanser dringt diep door in de huid tot de poriën en scrubt zacht. Door deze reiniger tweemaal daags te gebruiken wordt de huid weer in balans gebracht en is je huid optimaal gereinigd. Amy en Fenna vonden dit een zeer fijne cleanser!

Bioré voedend detox-masker €8,99

biore

Amy testte dit verkoelende en reinigende masker. Het is een crème masker welke niet hard wordt. Al snel voelde ze dat het héél verkoelend werkte en dat het werkelijk iets deed.

Dit masker mag er na 5 minuten al af omdat het zo intens werkt. Amy had het wat langer op haar gezicht gelaten waardoor haar gezicht wat rood was na gebruik. Een teken dat het masker daadwerkelijk wat doet. Gelukkig trok het na een tijdje weg en voelde haar gezicht heerlijk schoon en fris aan.

Bioré Reinigend detox-masker met houtskool €8,99

biore

Fenna heeft een wat vettere huid dan Amy dus zij wilde graag dit houtskool masker testen. Ook deze wordt niet hard dus is naderhand makkelijk te verwijderen. Dit masker verwijdert vuil en vet en reinigt poriën diep. Fenna vond het een heerlijk masker! Ook prettig van deze maskers is dat ze maar 5 minuten hoeven te blijven zitten. Lekker snel een schone, frisse en gereinigde huid. Super makkelijk en daarom ook iets wat je consequent kan blijven gebruiken.

Bioré direct verwarmend klei-masker €7,99

biore

Dit masker is helemaal super snel! Binnen 1 minuut wordt de huid verwarmd waardoor de poriën open gaan staan en je daarna je huid optimaal kan reinigen. In deze verpakking zitten 4 zakjes die ieder voor eenmalig gebruik zijn. Het masker moet je een minuut lang op een schone huid inmasseren en daarna afspoelen. Je huid zal super schoon aanvoelen na gebruik. Heat it up!

De producten van Bioré zijn dus zeer geschikt voor mensen met een vette en onzuivere huid. Door je huid elke dag goed te reinigen en te verzorgen en een paar keer per week een reinigend masker te gebruiken zal je al snel resultaat zien. De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge