Follow:
beauty

Nieuw! Salt of the Earth Roll-on deodorant

Salt of the earth

Hands Down mijn favoriete deo! Salt of the Earth is de enige deodorant die ik nog gebruik sinds ik ooit een perspakket van dit merk ontving. De deodorant is zo mild voor de huid en werkt zó goed, ik wil geen andere meer. Ook Amy en Fenna gebruiken sindsdien dit merk en zijn ook dik tevreden. Nieuw zijn nu deze handige rollers!

Salt of the earth

Salt of the Earth is een 100% natuurlijke deodorant met oa Aloë Vera wat verzachtend voor de huid is. In het assortiment zijn nu 2 rollers toegevoegd, een neutrale uni-sex variant en een roller met de heerlijke bekende lavendel & vanille geur.

Salt of the Earth

Salt Of The Earth, deodorant met een missie

Salt Of The Earth heeft zich ten doel gesteld een 100% natuurlijk en 100% effectief alternatief te bieden aan iedereen die nu een ‘traditionele’ deodorant gebruikt en die op zoek is naar een natuurlijke variant zonder chemicaliën. De deodoranten van Salt Of The Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter. Nog meer mooi nieuws: Salt Of The Earth is geschikt voor veganisten en vegetariërs

Wat ik zo fijn vind aan Salt Of The Earth is dat ze de huid niet afsluiten. Als ik mij flink inspan kan ik best nog wel licht transpireren, maar de zweetgeur ontbreekt. Zo kan mijn huid dus wel gewoon blijven ademen. Het dunne zoutfilmpje die de deodorant achter laat op de huid zorgt ervoor dat de bacteriën die een vieze geur verspreiden niet overleven.

Salt Of The Earth

Er gaan allemaal wilde verhalen rond over het gebruik van aluminium in deodorant. Dit zou namelijk een kankerverwekkende werking kunnen hebben. Of deze verhalen nu kloppen of niet, een deodorant die vrij is van aluminium heeft toch zeker mijn voorkeur gekregen. Dit is ook één van de redenen waarom ik nooit meer een andere deodorant zal gebruiken.

Salt Of The Earth

Op dit moment ben ik toegekomen aan de laatste druppel van een Salt Of The Earth Deospray. (deze zullen jullie in mijn aankomende opgemaakt video dus wel voorbij zien komen). Hierna ga ik één van de nieuwe rollers gebruiken. Ik moet even kijken welke nog voor mij in de kast staat, want volgens mij heeft één van mijn lieve dochters ook al een roller ingepikt. 😉

Ook fijn is dat de prijs van deze deodorants niet extreem hoog is. De nieuwe rollers kosten 6,99 en zijn oa verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Etos. Ik hou de folders goed in de gaten altijd of er een aanbieding is, want dan ga ik zeker inslaan!

Heb jij een favoriete deodorant?

Liefs Hilde

** Ik heb deze deodorants ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica J.

  Ik houuu van dit merk! Sinds m’n eerste steen – die trouwens nog steeds lang niet op is – heb ik geen andere deo’s meer gebruikt!
  Jessica J. onlangs geplaatst…In bad met Lush | Golden Egg Bath Bomb MeltMy Profile

  april 14, 2018 at 09:07
 • Reply Jelka

  O, wat fijn! Ik weet nog dat ik bij je review van de sprays het erg jammer vond dat er geen rollers waren. Ik hou namelijk niet van sprays, omdat alles eromheen dan ook die geur aanneemt. En aangezien ik me meestal in m’n slaapkamer aankleed, en deo op doe, hoeft dat van mij niet zo…
  Nu ga ik deze gauw ook eens proberen!

  april 14, 2018 at 13:18
 • Reply Jobke

  Klinkt goed. Ga ik ook eens proberen.

  april 14, 2018 at 18:12
 • Reply chucky1012

  Hier ben ik zo benieuwd naar…
  Fijn dat natuurlijk is.
  Dit zal ik zeker graag kopen….

  april 15, 2018 at 07:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge