Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #140

Deze week moesten we allemaal even afkicken van het feest. Maandag waren we allemaal echt nog steeds moe ;-). Ik had deze week een party, met Amy naar het ziekenhuis en zaterdag een dag buiten in het zonnetje. De week is weer voorbij gevlogen en ik laat jullie zien hoe mijn week was. Enjoy!

Maandag

Vandaag had ik alle kinderen thuis. Fenna en Thomas waren nog zó moe van het weekend, die hadden echt even een dag nodig om bij te komen. Amy kon niet lopen met haar knie en moest rust houden. Ik had daardoor een gigantisch drukke dag met zorgen/moederen en een proWIN party bij mijn moeder. Einde van de middag reed ik eerst naar Zoetermeer om mijn zusje op te halen en samen gingen we op weg naar mijn moeder. Het was een drukke en gezellige avond en ik kreeg veel complimenten over mijn party. Super trots op mijzelf! Het werd erg laat, maar het was het meer dan waard!

Dinsdag

Vandaag weer geen foto’s gemaakt haha. Ik was de hele dag een beetje gaar. Het weekend natuurlijk weinig slaap, en maandagavond ook erg laat gaan slapen door de party. Vandaag moest ik met Amy naar het ziekenhuis voor haar knie. De pijn blijft en ook zit er vocht in de knie. Conclusie van de arts; wéér een MRI! Amy was dus thuis vandaag maar heeft heerlijk kunnen ontspannen. Ik deed verder ook niet zo veel meer, lekker lezen en wat rommelen in huis. Fenna en Andries hadden hockey in de avond…een rustig dagje om even bij te komen. 😉

Woensdag

Amy heeft nu krukken en kon dus naar school. Ik ben wel taxi want fietsen kan natuurlijk nog niet. Toen iedereen naar school/werk was nam ik in alle rust even mijn wrap up video op.

Amy en ik zijn vandaag officieel begonnen met gezonder eten in de hoop wat kilo’s kwijt te raken. Amy is altijd al wat forser geweest, maar ze gaf nu zelf aan dat ze er wat aan wilde gaan doen. Ook voor haar knie is het beter als er wat minder gewicht op “leunt”. Ze kan nu ook niet sporten, dus een beetje wandelen om toch voldoende beweging te krijgen is dan de oplossing. Wel met krukken, maar dat is hopelijk voor niet al te lange tijd nodig.

En het was nog zalig weer na het avondeten, dus dat nodigt ook uit om even lekker naar buiten te gaan.

Donderdag

Vandaag ook weer vergeten foto’s te maken. Was ook niet heel veel bijzonders. Vandaag heb ik hoofdzakelijk in huis het huishouden gedaan en heel veel gelezen ;-). In de avond had Amy nog haar MRI. Afwachten tot dinsdag wat eruit gaat komen.

Vrijdag

Tadaaaaa, fiets nummer één kapot!

Mijn fiets is sowieso een roestbak, dus die moet binnenkort vervangen worden. Gelukkig zat er geen kind achterop toen het gebeurde haha

In de tuin moet nog wel het één en ander aangekleed worden. Het is nog een beetje een saaie boel. Tijdens het boodschappen doen zag ik een gave hortensia. Dus de eerste lege bak is weer gezellig gevuld.

Ook kwam vandaag mijn bestelling van Bol binnen. Ik heb mijzelf getrakteerd. Het was alweer een tijdje geleden dat ik boeken kocht (voor mijn doen dan) en ik kon deze aanbiedingen niet laten liggen.

Helemaal blij mee!

Fenna belde mij in de middag dat haar fiets kapot was en moest ik haar dus gaan oppikken bij een klasgenoot. Fiets numero 2 dus! Lekker dan 🙁

Zaterdag

Een dag vol hockey! Gelukkig is het weer stralend vandaag. Ik bracht Fenna om 8 uur in de ochtend naar de club waar zij moest verzamelen. Ik reed snel terug om de rest op te halen en weer naar de club te rijden om Fenna haar wedstrijd te kijken. De eerste winst van vandaag was een feit!

Aansluitend moest Thomas spelen. Een leuke wedstrijd, maar wel een dikke nederlaag. Gelukkig vinden de jongens dat nog niet zo heel erg en werd er naderhand nog flink gelachen. Amy werd onder de wedstrijd van Thomas opgepikt door een teamgenootje om bij haar wedstrijd te gaan kijken in Ypenburg. Een hele spannende wedstrijd want haar team kon kampioen worden vandaag!

Het moge duidelijk zijn, C3 is kampioen! Super goed van de meiden!!

Inmiddels was ik met Thomas en Fenna even naar huis gegaan om te lunchen en konden we daarna weer terug naar de club waar Fenna moest invallen bij de C1. Helaas wonnen ze niet. Inmiddels was het al bijna etenstijd, was Amy ook afgezet op de club, en waren we allemaal moe en hongerig. Snel naar huis zodat iedereen lekker kon ontspannen. Ik dook even mijn bed in voor een korte powernap, ik wilde namelijk wel het Songfestival kijken!

Andries had een verjaardag dus de meiden en ik doken gezellig op de bank voor het Songfestival. Helaas niet met een lekkere bak chips maar met een gezond appeltje. We hielden het alleen alle 3 niet vol tot het einde, dus de puntentelling hebben we pas zondag teruggekeken. Maar wat vonden we het gaaf dat Duncan won!! Wel verdiend!

Zondag

We hielden allemaal een luie ochtend en keken de puntentelling van het Songfestival terug. Ik ging daarna boodschappen doen. Thomas was vandaag een geluksvogel. Andries vond via Marktplaats een mooi skateboard! Thomas helemaal blij!!

Meteen een set met bescherming besteld zodat hij aankomende week lekker kan gaan skaten buiten. Hopen op mooi weer!

Het afvallen/gezond eten gaat super goed. Zowel Amy als ik zijn al wat kilo’s kwijt en we houden het goed vol. We kunnen altijd erg uitkijken naar het avondeten en genieten er veel meer van. Vandaag hadden we een lekkere “kipburger”. Mjammie!

Morgen iedereen weer naar school/werk en kan ik weer even puinruimen in huis. Want man, wat kunnen mijn gezinsleden een troep maken….;-)

Hoe was jullie week?

 

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge