Follow:
lifestyle

Black Friday acties!

Mijn mailbox stroomt over van de mailtjes over Black Friday. Kortingen vliegen je om de oren! De meeste mensen zullen hier handig gebruik van maken en inslaan voor de komende feestdagen. Zo ook ik, maar ik kijk iets verder vooruit, en bij aanbiedingen die ik echt niet kan laten schieten sla ik mijn slag. Niet alleen voor de feestdagen, maar ook voor verjaardagen, vaderdag en andere gelegenheden. Een mailtje met de Heineken Black Friday acties heb ik dan ook maar even geopend. Ook kreeg ik een mail van mijn eigen favoriet The Body Shop. Pfff, kan ik mijzelf een beetje in de hand houden?

De korting voor Black Friday is maar liefst 50% bij de Heineken Store! Kijk, dat zijn nog eens leuke kortingen die de moeite waard zijn. Daar wij een aardige ‘mannen-familie’ hebben zijn gadgets op dit vlak altijd zeer gewaardeerd. Andries heeft 2 broers, ik heb 4 broers en dan zijn er nog de vaders en stiefvader. Jullie zullen begrijpen dat ik het best een lastige opgave vind ieder jaar weer iets te verzinnen. Ik gok dat ik met een aantal items uit de Heineken Store wel kan aankomen.

Heineken BBQ Apron

Mijn zwager houdt ontzettend van koken, hoe cool is dit schort dan? Een ├ęcht mannen schort! Normaal 49 euro, dus met 50% korting nog een zeer betaalbaar cadeautje!

Kleine cadeautjes om zo af en toe te geven zijn natuurlijk altijd handig om in de cadeaukast te hebben. Mijn broer en ik bijvoorbeeld, wij zijn op dezelfde dag jarig en hebben al jaren geleden afgesproken geen cadeaus voor elkaar te kopen. Maar toch is het leuk om iets kleins te geven. Ik weet al wat er in de cadeaukast komt voor hem:

Heineken OPENER CROWN CORK KEY CHAIN

Voor nog geen 3 euro ( op Black Friday ) heb je een super leuk goedkoop cadeautje! ( en nog handig ook voor de bierdrinker ­čśë ).

En voor mijn lieve hubby heb ik deze op het oog. Hij geeft dit seizoen hockeytraining en traint zelf ook. Nu de avonden kouder worden heeft hij altijd een trui aan. Maar eigenlijk kan hij er nog wel eentje gebruiken.

Heineken HOODED SWEATER WHITE MEN

Vrijdag zit ik dus klaar om een paar cadeautjes in te slaan!

En dan heb je natuurlijk ook nog The Body Shop. 40% Maar liefst. Nou is dit geen korting die vaker voorkomt bij hun, dus ik heb niet de behoefte om meteen genadeloos toe te slaan. Maar er zijn wel een paar dingetjes die ik voor mijzelf wil kopen eigenlijk.

Frosted Plum!! Deze kerstcollectie heb ik namelijk nog nooit zelf gebruikt. Ik heb al stiekem geroken in de winkel en ik vind de geur echt super lekker. Ik kan mij denk ik niet inhouden om vrijdag van de actie te profiteren en iets van deze zalige lijn te halen.

Afbeeldingsresultaat voor kruidvat black friday

En dan kwam er ook nog een mailtje van het Kruidvat voorbij. En laat ik nou net 2 tieners hebben die make-up op hun sinterklaaslijstje hebben staan! En alle make-up is vrijdag 1+1 gratis! Wow! Nou, vrijdag moet ik dus ook nog even langs het Kruidvat voor de meiden.

Al met al ben ik erg blij dat het hele Black Friday gebeuren naar Nederland is overgewaaid. Want laten we nou eerlijk zijn, een flinke korting krijgen is altijd leuk!

Ga jij je slag nog slaan met Black Friday?

Liefs Hilde

** Samenwerking ** Dit artikel kan affiliatelinks bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zulke leuke en mooie items had je uitgezocht….

  november 23, 2017 at 17:59
 • Reply Jessica J.

  Ik heb deze ochtend geshopt bij Happy Socks, haha. Daar gaat het volgens mij bij blijven, want verder heb ik niets nodig. Hoewel, op weg naar huis passeer ik The Body Shop… Gevaarlijk, haha!
  Ik ben tijdens m’n lunchpauze wel snel de limited edition Lush-zeep Orangutan gaan kopen. Als je ze koopt, steun je de met uitsterven bedreigde Sumatraanse orang-oetans. Ik heb er net een blogpost over gepubliceerd, mocht het je interesseren. ­čÖé
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush┬á|┬áOrangutan: Zo help jij de bedreigde orang-oetans!My Profile

  november 24, 2017 at 14:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge