Follow:
boeken, kids

Boekenreview: DierenpraatTV Doeboek – Britt Dekker & Richard Versluis

Ik beken, ik heb een zwak voor Britt Dekker. Als ik haar bij Jinek of DWDD op tv ziet word ik blij. Britt straalt iets uit, een ongekende vrolijkheid en positiviteit, waar mensen blij van worden. Weg met alle drama, maar geniet van het leven! Toen ik dit boek ontving kreeg ik dan ook meteen zin om erin te bladeren en plannetjes voor de vakantie te maken om alle leuke opdrachten uit dit boek te gaan doen met Thomas. Lekker erop uit!

Ik wist wel dat Britt Dekker een YouTube kanaal had over haar liefde voor paarden. Maar van DierenpraatTV had ik eerlijk gezegd nog niet gehoord. Maar ik kan mij voorstellen dat dit kanalen op YouTube zijn waar vooral veel kids heel graag naar kijken!

Het Doeboek staat vol met spelletjes, weetjes en opdrachten. En wat mij vooral aanspreekt is het feit dat de opdrachten lekker buiten uitgevoerd moeten worden. Kinderen zitten tegenwoordig natuurlijk vaker binnen dan dat ze buiten te vinden zijn. Thomas is ook heel blij als hij lekker op de bank met de tablet mag zitten, en soms vind ik dat ook wel makkelijk, maar naar buiten is natuurlijk véél leuker!

Zoals op het plaatje hierboven, lekker op het strand speuren naar dieren. Dit soort opdrachten vindt Thomas natuurlijk heel spannend!

Ook staat het boek bomvol spelletjes en puzzels om je hersens te kraken. Dit soort boeken zijn natuurlijk ideaal om tijdens de autorit naar je vakantiebestemming aan je kinderen te geven. Reken maar dat ze uren zoet zijn!

dierenpraattv

Er staan ook veel stukjes in om voor te lezen aan je kinderen, of die ze zelf kunnen lezen. Interessante weetjes over dieren. En uiteraard is het boek van begin tot het einde gaaf geïllustreerd!

dierenpraattv

Thomas’ favoriete spelletje: Zoek de verschillen!!

Dit boek is voor elk kind een super gaaf boek om deze zomervakantie mee op pad te nemen. Een achtertuinsafari, tips om je huisdier extra te verwennen en heel veel spelletjes en informatie over dieren. Een gaaf en leerzaam Doeboek om lekker mee aan de slag te gaan!

Informatie

DierenpraatTV Doeboek – Britt Dekker & Richard Versluis

Uitgeverij Karakter

Paperback, 96 pagina’s

ISBN: 9789045213194

Prijs: 14,99

Verkrijgbaar bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

**Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever **Dit artikel bevat een affiliatelink **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Dit ziet er zo leuk uit om met kinderen te kunnen doen in de summerholiday 😉

    juli 14, 2018 at 14:06
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge