Follow:
beauty

Get Blown Away door de nieuwste Urtekram range

Maak kennis met de verfrissende producten van Urtekram’s nieuwste range, Blown Away! De collectie bestaat uit zes verzorgende producten om huid en haar te voeden. Met een oppeppende geur van citrus en citroengras, en ik kan je verzekeren dat die geweldig is, bieden de producten een aangename kickstart van je dag!

Urtekram Intense Moisture Shampoo en Conditioner

De verkwikende geur van de producten van het Deense merk Urterkram is echt zalig. Vooral in de ochtend, wanneer je even dat oppeppende momentje nodig hebt, werken deze producten perfect op je gemoedstoestand.

De Blown Away collectie houdt het haar en de huid gevoed met verzorgende ingrediënten als aloë vera en hyaluronzuur. Alle producten zijn dierproefvrij, veganistisch en gecertificeerd biologisch. De herkomst van de ingrediënten zijn 100% natuurlijk.

De verpakkingen zien er ook zeer aantrekkelijk uit. Ze stralen ook precies uit waar het merk voor staat. Natuurlijk en fris.

De shampoo en conditioner geven pluizig en sluik haar een enorme hydratatieboost. Hier knapt het haar zienderogen van op! Dof haar gaat weer stralen en het verkwikkende citroengras zorgt voor zacht, gezond en stralend haar dat gemakkelijk te borstelen is.

Voedende lichaamsverzorging

Naast de body wash en de body lotion die ik heerlijk aan het gebruiken ben zijn er ook nog een handzeep en handcrème verkrijgbaar. Vooral die laatste twee producten zijn nu in deze periode, waarin we veel vaker onze handen (moeten) wassen dan voorheen, onmisbaar.

De body wash is heerlijk fris en verkwikkend en een perfect begin van de dag. Na het douchen smeer ik mijn droge huid lekker in met de body lotion en mijn huid kan er weer tegenaan.

Het beste voor mens en natuur

Afgelopen jaar stapte Urtekram over op verpakkingen gemaakt van suikerrietafval, een milieuvriendelijk alternatief op regulier plastic. Daarnaast beschikt Urtekram over het Zero Plastic Inside-certificaat van de Plastic Soup Foundation. Goed voor mens en natuur dus!

De mooie Urtekram producten zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge