Follow:
beauty

Etos Moisturizing Lipstick Running Wild

Lipstick kleurtjes in mijn lade zijn over het algemeen vrij “veilig”. Ik ben nog niet zo’n held die fellere kleuren lipstick draagt. Ik loop in de meest fleurige en opzichtige jurkjes zonder probleem, maar een felle kleur op mijn lippen vind ik nog spannend. Toch viel ik voor dit felroze kleurtje van Etos!

Sommige vrouwen zullen dit kleurtje nog niet eens zo extreem vinden, maar voor mij is het al best een extremer kleurtje dan ik gewend ben. Al eerder kocht ik van Etos twee lipsticks en die bevielen mij prima. Logisch gevolg is dan ook dat ik weer een keer mijzelf liet verleiden een lipstick te kopen.

Het eerste wat in mijn opkwam toen ik dit kleurtje spotte was Barbie! Hoogblond haar, zonnenbankbruine snoet en deze kleur lipstick. Maar….ik ben niet hoogblond en al helemaal niet zonnebankbruin, dus ik vond dat ik het kleurtje wel kon hebben zonder meteen vergeleken te worden met Barbie. ( nou zou ik bepaalde eigenschappen van een Barbie best waarderen 😉 ).

Check ook die Oilily combi: Rode nagels, roze lippen. Kan prima toch? 😉

Omdat ik juist vrij blank ben vind ik dit kleurtje lief ogen. Pittig roze, maar toch ook weer lief. De lipstick brengt fijn aan en blijft toch best redelijk lang zitten!

Normaal zou ik bij dit rode jurkje deze kleur lipstick niet heel snel kiezen, maar er zijn genoeg outfits waar ik zeker deze kleur bij ga dragen. Toen ik Thomas uit school ging halen had ik wel het idee dat iedereen naar mijn lippen keek, maar dat zal wel aan mij liggen. ( of ze dachten natuurlijk ‘Wow, dat kleurtje wil ik ook!’ ).

Ik heb besloten wat vaker fellere kleuren te gaan dragen, het zonnetje nodigt daar ook voor uit toch?

De Etos lipsticks kosten 3,99.

Ben jij bekend met Etos lipsticks? En draag jij weleens een felle kleur?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Romy

  Wat een mooi en lief kleurtje! Je kunt het echt goed hebben!
  Romy onlangs geplaatst…Bang voor verandering? Let’s do this!My Profile

  maart 28, 2017 at 07:33
 • Reply Jessica J.

  Staat je goed, dit kleurtje! Ik ben op zich niet bang voor felle of juist heel donkere lipsticks, maar wel voor het feit dat ze vervagen en het er dan belachelijk uitziet, haha. :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…My not-so-scentful life #47 • Wonen op een werf en genieten van de zon!My Profile

  maart 28, 2017 at 09:32
 • Reply Anna Gerrie

  Mooi kleurtje! Ik vind Etos lipsticks ook zo fijn 🙂

  maart 28, 2017 at 10:55
 • Reply Danielle

  Heel mooi kleurtje ! De Etos lipsticks vind ik erg goed en fijn.

  maart 28, 2017 at 17:34
 • Reply Annette

  Mooi kleurtje

  maart 28, 2017 at 18:54
 • Reply YuStSoMe

  Wauw! Wat een heerlijk knalkleur en jaaaaaah je kunt het zeker hebben!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Een nieuwe bril hoeft niet duur te zijn! | Brillaro.nlMy Profile

  maart 28, 2017 at 19:54
 • Reply Yvonne

  Ik heb dat ook: ik heb best wat knalkleurtjes, maar ga toch liever voor nudetinten. Ik kan het bij anderen zó mooi vinden, maar dan zie ik het bij mezelf en denk ik…bah..ordi!

  maart 28, 2017 at 23:26
 • Reply chucky1012

  Wauw…
  Zo een prachtige kleur die jou mooi staat.

  maart 30, 2017 at 04:52
 • Reply Eva

  Wat een lekker fel en fris kleurtje! Groot gelijk dat je fellere kleuren gaat dragen!

  maart 31, 2017 at 17:49
 • Reply Evelien

  Wat een prachtige kleur is dit zeg, en je rockt hem echt!

  april 4, 2017 at 21:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge