Follow:
persoonlijk, samenwerking, verzorging

Geen zweetgeur meer met ProtectAir!

Een zweetgeur is niet fijn. Voor jezelf niet (als je daar last van hebt), maar ook voor omstanders niet. Het kan je heel onzeker maken en vaak heb je al heel veel geprobeerd om het tegen te gaan. Soms is het ook gewoon niet te controleren. Zelf heb ik ook weleens dat ik een soort van “opvlieger” krijg in een warme tram op weg naar mijn werk. Bij aankomst op mijn werk ruik ik dan toch al een zweetgeur onder mijn oksels (en dan heb ik in de ochtend gewoon gedoucht en deodorant gebruikt). Heel vervelend! Maar dat is nu verleden tijd met ProtectAir. Uitvoerig getest en het werkt!

ProtectAir

Wij hebben iemand in dit gezin, ik noem geen namen ;-), die erg veel last heeft van zweetvoeten. Wanneer vanuit het werk de schoenen in de woonkamer uitgingen werd het hele gezin bijna onpasselijk van de lucht. En dan overdrijf ik écht niet! Dus we waren ontzettend benieuwd of ProtectAir zou werken en wij als gezin weer normaal konden ademen nadat ‘het gezinslid’ de schoenen uit zou doen na het werk.

De eerste werkdag nadat het product aangebracht werd was ik dan ook heel erg benieuwd of er weer zweetvoeten geroken zouden worden. Ik zat vol spanning te wachten totdat de persoon in kwestie thuis zou komen. Het werd bijna een soort “speciaal moment”, haha. Maar het wonder geschiedde, we roken niets! Dezelfde werkzaamheden waren gedaan, hetzelfde aantal uren gewerkt, hetzelfde paar schoenen gedragen, maar het resultaat was echt fantastisch. Geen zweetvoetenlucht!

Uiteraard werd het product ook meteen voor de oksels gebruikt (ook door mijzelf) en ik ben echt razend enthousiast. Het voorkomt transpiratie tot wel 5 dagen met 1 behandeling. De spray is geschikt voor ieder huidtype en stopt overmatig zweten door de zweetklieren tot wel 5 dagen te deactiveren. Het is dus geen normale deodorant.

De spray werkt heel simpel. Je brengt hem aan waar je niet meer wilt zweten (bv 3x onder je oksels) Je kunt de spray dan laten drogen, of je wrijft hem met je handen even uit (zijn ook gelijk je handen behandeld), zodat hij wat sneller droogt.

De actieve ingrediënten ‘deactiveren’ je zweetklieren voor 5+ dagen. Je kunt daarna gewoon douchen, wassen en zelfs deo voor het geurtje gebruiken, het product blijft actief.

Door nu verlost te zijn van een zweetgeur kan ik ook weer makkelijker de fiets naar mijn werk pakken. Dit deed ik eigenlijk niet meer omdat ik door het fietsen toch altijd last kreeg van zweetoksels (ja, laat ik het maar benoemen zoals het is). En dan moest ik op mijn werk mij weer opfrissen, ander shirtje/blouse aan, gewoon niet handig. Nu heb ik daar geen last meer van en daardoor voel ik mij ook zekerder. Nooit geweten hóe fijn dat is!

Je kan de ProtectAir hier online krijgen. De prijs van €14,95 (en gergeld in de aanbieding) vind ik voor dit product ook prima. Zeker voor het resultaat wat je ervoor krijgt. Het gezinslid is ontzettend tevreden en blij (de rest van het gezin uiteraard ook) en ik ben blij dat ik mijn eigen oksels niet meer ruik. Absoluut een aanrader!

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor  een review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge