Follow:
beauty, samenwerking

Wil jij een stralende huid met de feestdagen?

De feestdagen zijn in aantocht. We zijn druk bezig met het inkopen van presentjes voor Sinterklaas en Kerst. Maar we willen er met de feestdagen natuurlijk allemaal op ons best uitzien. Alleen merken we dat de meeste van ons het juist super druk hebben de dagen vlak voor de feestdagen. En dan is de kans groot dat je niet zo fris en stralend aan het kerstdiner zit als je zou willen.

Challenge

Viva Donna organiseert daarom van 6 – 10 december speciaal voor mijn trouwe volgers een challenge voor een stralende huid met de feestdagen. Normaal is de challenge € 39.50, maar voor jullie is het gratis.

In deze challenge krijg je 5 dagen lang tips en advies om je huid goed te verzorgen zodat je met de feestdagen helemaal straalt. Je krijgt persoonlijk advies als je dat wenst, speciale kortingscodes alleen voor jou en de andere deelnemers van de challenge. En je kan ook nog eens een super mooi serum winnen twv € 54.-.

Hoe doe je mee?

Dus wil jij:

– Huidverbetering

– Meer inzicht in wat goed is voor jouw huid

– Een stralende huid

– Persoonlijk huidadvies

– Persoonlijk productadvies

– Exclusieve kortingen

Schrijf je dan nu gratis in voor deze challenge. Er is maar beperkt plek dus wacht niet te lang. Klik hier om je in te schrijven

Stralende Groetjes Sandra (Viva Donna)

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge