Follow:
beauty

Glanzen en glimmen met essence!

Essence

Als er een trend is die ik met beide armen heb omarmd is het de highlighter wel. Als ik mijn make-up lade opentrek heb ik diverse highlighters in alle soorten en maten. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik eigenlijk steeds dezelfde gebruik ( ik ben een gewoontedier denk ik ). Daarentegen gebruikt mijn dochter Amy meer verschillende highlighters dan ik Tante Betsy jurkjes in mijn kast heb hangen! Amy heeft daarom voor mij deze 2 nieuwe essence highlighters uitgetest voor mij.

Essence

essence metal chrome my name is gold rosé gold blush

Grappig dat ik er in eerste instantie vanuit ging dat dit een highlighter was. Eigenlijk is het een blush met een metal chrome finish. Persoonlijk vind ik de glans té voor een blush en zou ik hem dus als highlighter gebruiken. Amy dacht precies hetzelfde en gebruikt deze “blush” dus ook als highlighter. Voor mij is de kleur te warm, ik hou van koele highlighter en blush tinten. Maar Amy vind hem geweldig!

Essence

De pan is prachtig. Een soort nerf patroon en een aardige pan waar je zeker lang mee vooruit kan. En dat natuurlijk voor een ‘essence-prijsje’. Deze blush/highlighter kost namelijk maar 2,99!

Essence

essence be unique be a unicorn prismatic hololighter stick

Jullie zullen wel denken: “wat ziet dat stickje er zielig uit!”. Dat klopt. Toen Amy merkte dat ik dit product eindelijk op de foto ging zetten biechtte ze op dat ze de stick al een paar keer had gebruikt. Tja, ik kan haar geen ongelijk geven, want het is een prachtige highlighter! Excuses dus voor de ‘niet-blogwaardige-foto’.

Essence

Swatches

Links is de swatch van de metal chrome blush te zien. Zoals je ziet een warme goude gloed met een flinke dosis shine! Een perfecte highlighter dus. Rechts de supermooie unicorn hololighter. Echt een prachtige koele glans die, voor de 3,59 dat de stick kost, een topper is onder de budget highlighters.

Essence

Metal blush

Essence

hololighter stick

Ik vind beide producten echt weer typische paradepaardjes voor essence. Essence laat zo zien dat je met een hele mooie budget prijs echt super gave make-up items kan lanceren. Hou je dus van een mooie glans in je make-up look? Race naar het Kruidvat of de Trekpleister om deze essence items aan je verzameling toe te voegen.

Wat is jouw favoriete highlighter?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Prachtig resultaat.
  Deze producten wil ik zeker gaan kopen.
  Tegenwoordig krijg ik ook nooit genoeg van een highlighter 😉

  Xoxo

  oktober 1, 2017 at 08:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge