Follow:
beauty

hannah Prepare Potion

hannah

Na al een flink aantal producten van hannah te hebben getest/gebruikt ben ik elke keer weer blij als ik iets mag proberen van dit mooie merk. Een merk wat, net als ik, dit jaar 40 is geworden! De Prepare Potion vind ik als naam al erg innovatief. Ik kon daarom ook niet wachten om te beginnen met gebruiken. Een lotion die de huid optimaal voorbereid op de verzorging die je daarna aanbrengt.

hannah Prepare Potion

hannah

Na het reinigen met de Cleansing Milk of Cleansing Oil kan voor de normale, onzuivere of gevoelige huid Prepare Potion gebruikt worden. Met deze intensief reinigende, licht peelende potion egaliseert de huid niet alleen voelbaar, maar wordt de structuur en de teint ook zichtbaar egaler. De voedende producten die volgen, worden extreem goed opgenomen waardoor deze nog meer resultaat zullen creëren. Roodheden worden gekalmeerd, er ontstaat direct een natuurlijke frisheid en onthul je een stralend frisse teint.

Prepare Potion is geschikt voor ieder huidtype, afhankelijk van het gebruik. Het is perfect inzetbaar voor een nog betere opname van je huidverbeterende crème het verhelderen van de teint, het behandelen van een verdikte huid, maar ook bij (hyper)pigmentatie, acne, rosacea en voor de behandeling van de droge, gedehydrateerde (eczeem) huid, doordat de huid na gebruik beter in staat is om producten op te nemen.

hannah

De Potion komt in een handige flacon met pompje. Hierdoor kan je makkelijk de hoeveelheid op een wattenschijfje doseren. Zelf reinig ik mijn gezicht eerst met een milk of facewash en verwijder dan de laatste restjes vuil door middel van deze Prepare Potion. Op de vettere delen van de huid, de T-zone bijvoorbeeld, zet je wat meer druk met je wattenschijfje.

hannah

Het is erg belangrijk om de huid na het gebruik van de Prepare Potion goed te verzorgen met een crème en eventueel een serum.

Eigenschappen op een rij

  • Bevordert het huidabsorptievermorgen
  • Reinigend
  • Teint verhelderend
  • Zuiverend
  • Egaliserend
  • Vermindert roodheid
  • Gaat bacteriegroei tegen

Verkrijgbaarheid

De producten van hannah zijn verkrijgbaar bij verschillende huidcoaches en online bij hannah.nl. De Prepare Potion kost €59,00

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge