Follow:
lifestyle

De Purpuz Planner, geen chaos meer!

purpuz

Ik ben van de notitieboekjes, lijstjes en agenda’s. Overal in mijn huis liggen pennen en notitieboekjes om mijzelf dingen te laten herinneren, to do lijstjes te maken en afspraken in te noteren. Maar dan nog lukt het niet altijd om bijvoorbeeld bepaalde doelen te halen. Met de Purpuz Planner gaat dat je zeker lukken. Deze planner is zo compleet en zo rijk aan tips dat het je zal helpen je doelen te behalen.

De Purpuz Planner

purpuz

De Purpuz Planner is voor iedereen. Voor studenten, ouders, ondernemers…..iedereen die wat structuur wil bieden en overzichtelijk zijn of haar doelen wil uitwerken. Deze planner is niet te vergelijken met een “gewone” agenda. De Purpuz Planner is veel meer dan dat! Wat kan je er allemaal in vinden?

purpuz

Wordt ondersteund bij:
+ het vinden, prioriteren en halen van je doelen
+ het beter combineren van je werk en privé
+ meer rust en overzicht in je drukke leven

In de planner is uiteraard per dag ruimte om je afspraken en notities te schrijven. Maar de planner staat vol met tips en informatie om je doelen te halen. Sommige tips lijken misschien voor de hand liggend, maar voer ze maar eens uit! Je zal merken dat dat alleen al werkt met het behalen van je doelen.

Leer:
+ beter je eigen sterke- en ontwikkelpunten kennen
+ wat je energie geeft en kost
+ je eigen grenzen kennen

purpuz

In deze planner is er ook aandacht besteed aan een stuk zelfkennis. Als je terugkijkt op een bepaalde periode, heb je je doelen dan bijvoorbeeld gehaald? Zijn er dingen die je anders had willen doen? Op deze manier hou je heel overzichtelijk wat je verbeterpunten zijn bijvoorbeeld. Hiermee kan je dan aan de slag in de nieuwe periode. Vragen aan jezelf die je zelf misschien niet had bedacht. Altijd handig als het makkelijk terug te vinden is in je planner.

Bouw aan:
+ een betere relatie met jezelf en je omgeving
+ fijne nieuwe (morgen/avond) routines

Ik ben erg van de routines. Ik hou van structuur en merk dat het voor het gezin ook positief werkt. Welke avond heeft kind 1 hockeytraining? Hoe laat moet ze dan weg? Welk rooster heeft manlief in bepaalde weken? De planner ligt dan ook op een plek in de kamer waar iedereen hem kan zien liggen. Op deze manier kan iedereen ook dingen toevoegen aan de agenda. Eet er een keer iemand niet thuis? Zet het in de planner!

purpuz

Krijg:
+ een meer positieve mindset, gericht op groei en ontwikkeling
+ meer focus op wat belangrijk voor je is
+ meer rust, grip en overzicht over je leven

Voel je:
+ meer in balans
+ krachtig
+ en zelfverzekerd

purpuz

Ik denk dat veel mensen herkennen dat de dagen voorbij vliegen. Zeker met een gezin is het soms zo druk dat je als moeder het idee hebt dat de dagen door je vingers glippen. En om vaak aan het einde van de dag tot de conclusie te komen dat bepaalde doelen voor die dag wéér niet gehaald zijn (die eeuwige strijk bijvoorbeeld. Of dat mailtje naar school).

Met deze planner kan je op een creatieve en leuke manier structuur krijgen. Ik heb onlangs bij de Hema ook allemaal leuke stickers, tapejes en gekleurde sticky notes gehaald om de planner helemaal op te vrolijken. Op die manier is het eigenlijk een dagelijks creatief momentje voor mijzelf. Heerlijk even ontspannen aan mijn planner werken, mijn nieuwe doelen en taken noteren en dit leuk “aankleden”. Mijn persoonlijke ‘papieren’ assistente. 😉

Wat staat er allemaal in de Purpuz Planner?

+ maandplanning (jan – dec.)
+ weekkalender (ma – zo).
+ maandelijks reflectie pagina’s.
+ to-do lijstjes (werk en privé)
+ 9 stappenplan van droom naar een gepland (dag)doel.
+ 4 gelukspagina’s: voorin 2 pagina’s om bij te houden wat jou gelukkig maakt / je energie geeft. Achterin twee pagina’s met dingen die je beter niet meer kunt doen.
+ 14 pagina’s creatieve ruimte, voor aantekeningen etc.

Weekkalender
+ Week layout (ma – zo.)
+ 7 dagen van 6 – 22 uur
+ to-do lijst werk en privé
+ purpuz quote, vind iedere week nieuwe inspiratie
+ bijpassende uitdaging

Dag
+ tijd van 6 – 22 uur
+ vermelding bijzondere dagen
+ dagelijks dagdoel, voor meer focus
+ dagreflectie positief, om je dag positief/met waardering af te sluiten
+ dagreflectie groei, iedere dag een klein stapje verder

Maandplanning
+ maandoverzicht
+ doelenlijst werk en privé
+ 4 unieke balansrubrieken, zie je vrienden vaker, beloon jezelf en doe meer leuke dingen.
+ vermelding bijzonder dagen en schoolvakanties (NL)
+ maandelijks twee reflectie pagina’s, leer van het verleden en plan je toekomst.

Prijs en verkrijgbaarheid

De variant voor dit jaar (je hebt overigens nog een half jaar om erin te werken) is op dit moment afgeprijsd en te vinden op de site van Purpuz.

Hier kan je ook de versie voor 2020 alvast pre-orderen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge