Follow:
fashion

Heb jij al zin om je lente garderobe uit te breiden?

Het zonnetje laat zich de komende dagen zien, de sneeuw verdwijnt en ik krijg stiekem zin in de lente. Mijn winter garderobe is niet echt heel uitgebreid, dus ik ben het dragen van telkens dezelfde kledingstukken een beetje beu. Ik koop mijn kleding bewust. Ik koop zelden impulsief en denk altijd goed na of ik het kledingstuk veel zal dragen en of het in mijn garderobe gecombineerd kan worden met meerdere items. Ik ben dan ook iemand die al ruim van te voren online gaat neuzen, nu het in de winkels niet kan. En ik heb al wat leuke kledingstukken gespot!

Tops

EĆ©n van mijn meest gedragen kledingstuk zijn tops. En elk voorjaar (en zomer) moet ik bekennen dat ik toch echt een tekort aan leuke tops heb. Mijn voornemen dus voor dit jaar: een aantal mooie tops aanschaffen. Bij LASCANA heb ik er een paar gespot die hoog op mijn lijstje staan šŸ˜‰

Ik spotte daar namelijk een aantal ‘longshirts’ en dat vind ik ideaal. Ik heb een hekel aan shirtjes die soms, na Ć©Ć©n keer wassen, een stukje korter zijn. Ik wil namelijk mijn buik vooral camoufleren, en als een shirtje de neiging heeft “omhoog te kruipen” ben ik de hele dag bezig aan het shirtje te trekken.

Allemaal wat langere shirtjes die ideaal zijn te combineren met een broek, short of lange rok. Het dragen van een korte broek stel ik zolang mogelijk uit, maar een shirtje met een wat korter mouwtje vind ik heerlijk als het warmer weer wordt. En deze shirtjes zijn allemaal prima te combineren, en kan ik evt in het najaar ook nog dragen met een vestje.

Jurkjes

In de lente kan het soms ook best warm zijn en is een leuk jurkje natuurlijk ook erg leuk! Ik vind long dresses vaak iets prettiger dragen, en daar heb ik er om precies te zijn 1 van in mijn kast. Daar wil ik dus zeker nog 1 of 2 bij. Ook leuk om met een spijkerjasje te combineren in de lente!

Deze lengte vind ik overigens ook nog super leuk! En als het nog iets te fris is om het zo te dragen, dan leuk met een jasje erop. En zwart is altijd goed!

En als laatste staat deze maxi rok op mijn lijstje….ik hou van dit printje! Leuk met een top of een hemdje. Echt super mooi!

Wat hebben jullie op je kledinglijstje staan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge