Follow:
beauty, fashion

Aandacht voor de lingerie!

Het wordt eens tijd……. Waarvoor? Dat ik mijn la met ondergoed (want echt lingerie kan je het niet noemen) eens flink ga uitmesten en mijzelf eens ga verwennen met mooi ondergoed/lingerie. Ik beken, ik geef amper geld uit aan lingerie. Maar het wordt nu toch eens tijd om mijzelf even voorrang te geven en meer aandacht te besteden aan dat onderdeel van mijn garderobe. Want ook mooie lingerie geeft zelfvertrouwen!

Van mijn zusje kreeg ik een paar jaar geleden een paar mooie Marlies Dekkers bh’s die zij niet meer droeg. Prachtige bh’s die ik tot op de dag van vandaag nog steeds draag. Maar inmiddels zijn die toch wel aan vervanging toe en ook ik vind het wel leuk om complete setjes te dragen. Ik ben er al wel achter dat de goedkope branche lingerie, zoals bij de Primark, voor mij niet geschikt is. Vol trots kocht ik onlangs een paar setjes daar, maar die konden allemaal weer retour omdat de maten gewoon niet klopte. Zonde! (goedkoop is duurkoop blijkt maar weer).

Maar aangezien ik eigenlijk mijn complete lingerie-collectie moet vervangen wordt het een duur grapje als ik het liefst de mooiere merken wil gaan dragen. De oplossing? Een lingerie outlet!

Bij Dutch designers outlet heb je de meest mooie merken op lingerie gebied, en dan voor een outlet prijs. Merken als Sapph, After Eden, Marlies Dekkers, Armani, Björn Borg en nog vele anderen zijn in deze webshop verkrijgbaar. Van klassieke tot romantische lingerie en stoer en sportief. Voor ieder wat wils dus!

Elke keer als ik iets weggooi uit mijn lade moet ik het van mijzelf vervangen voor een nieuw setje. Ik mocht een setje uitzoeken bij Dutch Designers Outlet en koos voor een mooi zwart setje van Emporio Armani. Een prachtige set die kwalitatief écht super is. Toen ik de set binnen kreeg merkte ik ook dat ik het ook echt leuk vind om nieuwe lingerie te dragen. Daarom heb ik voor mijzelf besloten elke maand een nieuw setje aan te schaffen zodat ik niet meer in van die oude afgedragen lingerie loop.

De service van Dutch Designers Outlet is super. Nadat ik de bestelling had doorgegeven was het pakketje heel snel bij mij binnen. Goed verpakt met een mooi papiertje eromheen, een waar cadeautje!

Ook voor mannen en kinderen kan je ondergoed, zwemkleding voor een leuke prijs aanschaffen. En dan uiteraard van de meest uiteenlopende mooie merken!

Ik heb al wel gemerkt dat het slecht voor je portemonnee is om te lang op die site te kijken. Je ziet zoveel moois voorbij komen! Wil je jezelf dus, net als ik, eens verwennen met een mooi nieuw lingerie setje? Ga dan zeker even kijken op Dutch Designers Outlet!

Liefs Hilde

** Ik heb dit setje gekregen voor mijn blog **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtig setje.
  Ik ga voor kwaliteit dus betaal er flink voor.
  Kleine maten en goedkope lingerie pas ik niet.

  Xoxo

  maart 18, 2018 at 09:53
 • Reply Syl's leven

  Heel mooi en stoer setje!
  Ik ken dit probleem, ben zelf namelijk ook zo.
  De bh’s die in m’n kast liggen, draag ik al veel te lang en zijn ook écht aan vervanging toe.
  Goedkope bh’s van de Primark of zelfs de H&M word hem voor mij niet, dus ik ben ook aangewezen op die merken die ze daar hebben.

  Snel even een kijkje nemen dus!
  Syl’s leven onlangs geplaatst…Mijn geluksmomentjes #1My Profile

  maart 18, 2018 at 10:01
 • Reply Jessica J.

  Goh, ik moet ook dringend investeren in mooie, dure en vooral goede lingerie. Ik draag overwegend goedkope setjes, maar ze zijn stilaan aan vervanging toe.
  Jessica J. onlangs geplaatst…5 tips om beter te slapenMy Profile

  maart 18, 2018 at 11:31
 • Reply Natascha

  Heerlijk om je zelf even te verwennen met mooie lingerie! Ik heb na mijn periode van borstvoeding mezelf flink getrakteerd en nu kan ik weer even vooruit haha.

  maart 18, 2018 at 15:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge