Follow:
fashion

Leuke fleurige winterkleding van Tantilly

Ik moest vanmorgen Thomas naar de hockey brengen voor eindelijk weer een training. Buiten, dat wel…. En tjonge jonge, wat was het koud! Ik heb veel leuke fleurige kledingstukken in mijn kast hangen, en zeker in deze grauwe, donkere dagen is een beetje kleur zeer welkom. In deze blog weer een aantal leuke en vooral vrolijke Tantilly kleding voor de koude wintermaanden. Enjoy!

Sofia trumpet dress- aurora galapagos

De Sofia trumpet dress is heerlijk van model. Erg leuk met vrolijke laarsjes eronder en een mooi Tantilly vest als je het wat warmer wil hebben. Er valt met dit model heel veel te combineren. De jurk is zwierig en kan je ook heerlijk zomers dragen. En in de koude periode lekker met een vest eroverheen. De print van deze jurk is zo kleurrijk! Hier word je toch vrolijk van?

Peggy winter dress- retro ruiten cobalt -happy warm dress

De Peggy dress is mijn favoriet binnen Tantilly. De stof is heerlijk zacht en soepel en het model van de Peggy dress is echt perfect. Ik draag mijn Peggy dress graag met mijn laarzen eronder. Stoer en toch vrouwelijk. Dit nieuwe patroontje is ook weer fantastisch. Ik ben, en blijf, verliefd op de Peggy dress.

Dit leuke jurkje heeft een ronde, iets hogere halslijn wat fijn comfortabel voor de winter is, met een effen band in de halslijn, en om de taille. 

Deze effen band creeert een retro look, en heeft op de taille ook twee gave knopen als details.

Priscilla Sweater – tantilly’s bloemen

Ik heb, net als jij waarschijnlijk, ook weleens een dag dat je zin hebt in makkelijke kleding. Nou is de kleding van Tantilly allemaal heerlijk zittend, maar een fijne trui is natuurlijk altijd welkom. Zoals je op de foto kan zien is deze trui heel goed te combineren met een mooie jeans of de broeken van Tantilly. De halslijn heeft een waterval-look, heel mooi! En het printje, geweldig!!

Tantilly winter twisted top – romantische bloemen- warme stof

Ok, mag ik hoteldebotel zijn op dit stofje?! Wat een geweldige print is dit zeg. Mooie herfstige kleuren en mooi overslag model. Dit shirtje is meteen naar de top van mijn wishlist geschoten. Ook heel mooie gecombineerd met de mooie groene broek van Tantilly. Deze outfit zal je de nodige complimenten bezorgen gok ik zo 😉

Van dit stofje zou ik ook wel een rokje of leuke sjaal willen, haha. Echt super mooi!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge