Follow:
samenwerking

Heerlijke verkoeling met een USB ventilator

Wie tijdens de warme zomermaanden op een kantoor moet zitten weet dat een beetje verkoeling altijd welkom is. Een USB ventilator is dan ideaal. Deze staat dankzij het kleine formaat niet in de weg op of naast je bureau. Daarnaast heb je geen stopcontact nodig, omdat je de ventilator simpelweg op je computer of laptop aan kunt sluiten. Maar ook thuis of onderweg is dit ideaal. Deze kleine en veelzijdige mini ventilator is overal mee naartoe te nemen en eigenlijk overal wel te gebruiken. Wil je meer weten over deze handige gadget? Lees dan snel verder!

Wat is een USB ventilator? Dit is eigenlijk simpelweg een ventilator op USB. Dit kleine apparaatje steek je in een USB poort en bestaat in verschillende formaten, sommigen hebben een Micro USB of Lightning aansluiting zodat je het direct in je telefoon kunt steken. Maar de meeste hebben een grotere USB A-aansluiting. Dit betekent dat je hem met de juiste kabel eigenlijk overal mee kunt gebruiken. Niet alleen met je computer of laptop, ook je telefoon en de oplader van je telefoon kun je gebruiken om de ventilator draaiende te houden. De USB mini fan werkt met de stroom van de USB poort. Sommige poorten leveren minder energie dan anderen, dus als je denkt dat hij niet goed werkt kun je altijd een andere USB poort proberen.

Waar kan ik een USB ventilator gebruiken?
Een wervelstorm zul je met een mini ventilator natuurlijk niet veroorzaken, maar een zacht, verkoelend en fris windje wel. Dit is op warme dagen lekker op bijvoorbeeld kantoor. Soms is het in de hitte lastig concentreren, maar als je een lekker windje op je gezicht hebt staan is dit al een stuk eenvoudiger. Ook is de ventilator handig als je tijdens het slapen geen grote ventilator op je lichaam wilt richten. Hier kun je namelijk stijve spieren en keelpijn van krijgen. Maar eigenlijk zijn de mogelijkheden met een USB ventilator eindeloos. Want je kunt hem natuurlijk ook in een powerbank steken. Hierdoor kun je hem echt overal mee naartoe nemen. Denk bijvoorbeeld in de trein, in de bieb of zelfs in het vliegtuig. Als je het snel warm hebt is dit dus ideaal! Daarnaast is een USB ventilator geruisloos, hierdoor hebben anderen er ook geen last van dat je van een heerlijk verkoelend windje aan het genieten bent.

Een USB ventilator is dus een ideale gadget in de warme zomermaanden. De aansluiting is eenvoudig en iedereen kan soms wel een fris windje gebruiken. Omdat dit product goedkoop en klein is, is het ook een leuk cadeautje om te geven aan je werknemers of collega’s als het warm is op kantoor. Een klein gebaar, maar ze zullen er zeker weten blij mee zijn. En daarnaast is het bevorderlijk voor de concentratie, omdat je van warm weer loom en onproductief kunt worden. Dus of je nu op kantoor of in een koffiezaakje aan het werk bent, of juist op reis bent, een USB mini fan is echt voor iedereen een perfecte gadget.

liefs Hilde

**Samenwerking**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Handig en grappig
  Waar had je deze gekocht?

  Xoxo

  augustus 24, 2018 at 05:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge