Follow:
fashion

Mijn herziene Tante Betsy Wishlist ;-)

Ok, als Tante Betsy eindelijk de eerste lichting jurkjes online zet dan word ik wild. Wat een ontzettend gave nieuwe collectie! Ik had al een soort wishlist gemaakt, maar ik moet toch even een nieuwe online zetten, gewoon omdat het kan!

Dress Betsy Poppy Black

Dress Betsy Poppy Navy

Dress Betsy Poppy Green

Dress Retro Go Royal Grey

Dress Sporty Roses Army

Dress Sporty Roses Navy

Dress Sporty Roses Black

Dress Snappie Dalia Aqua

Dress Snappie Dalia Red

Dress Senorita Black

Dress Senorita Navy

Nou, mooi lijstje toch? Ik zit werkelijk te kwijlen achter mijn laptop, want ik zie stiekem ook nog wel wat effen jurkjes die ik voor de zomer ook wel zou willen hebben hoor. Maar ik kan wel plaatjes blijven showen, kijk gewoon even zelf op de website: Tante Betsy Site

Ben jij al aan het rondkijken voor lente/zomerkleding?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply YuStSoMe

  Oooooh die Senorita is leuk! De borduring (of druk) vind ik superleuk!

  maart 4, 2017 at 17:45
 • Reply Henrieke

  Nee, ik ben nog helemaal niet aan het rondkijken. Al heb ik gisteren wel een spijkerbroek gekocht maar die zijn voor het hele jaar. Misschien moet ik ook maar alvast gaan rondkijken. Het rode jurkje met die bloemetjes is er in ieder geval eentje die ik ook kan waarderen. 🙂

  maart 4, 2017 at 18:30
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha deze had ik even gemist hihihi…ik zie op jouw wishlist heel wat jurkjes die ook zo op de mijne staan. Deze collectie is dan ook zo gaaf! Dikke knuffels
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…An ode to my husbandMy Profile

  maart 7, 2017 at 17:08
 • Reply Nicolette

  Het is zooo moeilijk kiezen dit keer!
  Er zitten zoveel leuke jurkjes bij!
  Ik heb al een aantal van mijn wishlist kunnen scoren!
  Dit keer moest ik er snel bij zijn, aangezien Tante er door onze lieve Susan en door jou héél véél nieuwe fans zijn bijgekomen!
  Normaal wachtte ik de sale af, maar tegen die tijd is er niks meer! En al helemaal niet meer in mijn maat!

  april 1, 2017 at 23:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge