Follow:
fashion

Mijn Tante Betsy Wishlist 2017

Oooohhhh wat heb ik al weer zoveel moois gezien bij Tante Betsy! De collectie 2017 is weer om op te eten zo gaaf! Ik heb nog niet alles online gezien, maar ik heb al de nodige jurkjes op mijn wishlist. Kijk je mee?

Allereerst even credits to Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses voor wat foto’s die ik van haar heb gepikt ( ik weet dat dat mag, toch Susan? hihi ). Neem ook op haar blog even een kijkje voor héél veel inspiratie en haar passessie!

Dress Senorita Black – Ik vind dit jurkje sjiek, girly en romantisch. Soms vind ik het handig om een net zwart jurkje in de kast te hebben, dus deze gaat er zeker komen!

Dress Betsy Poppy Navy – De print, de halslijn, de schouderpartij…..ik ben verliefd! Deze komt in meerdere kleuren en ik gok dat ik die allemaal wel wil. ( ik zou er spontaan extra mijn best voor doen om nu eindelijk eens die 5 kilo af te vallen zodat hij bij mijn buik ook perfect zal vallen ).

Dress Snappie Dalia Red – Zodra het zonnetje gaat schijnen pak ik ontzettend vaak rode en roze jurkjes. Dit printje vind ik echt zo gaaf! En het doorknoopmodel is ook een favoriet van mij. ( ik heb deze foto’s ook van een verkooppunt online geplukt overigens ).

Deze foto is van Susan haar blog. Ze heeft echt mooie jurkjes in het pashokje meegenomen. Ook deze zet ik direct op mijn wishlist.

En hier is Susan in Sporty Roses Zippie dress. Wat een geweldig jurkje! Deze wil ik ook zeker!! ( en een beetje van haar borstpartij er ook graag bij whahaha ) Ik gok dat ik hier maat L van moet hebben aangezien hij wat kleiner valt begreep ik. ( en ik heb flinke bovenarmen, en ik ben bang dat die anders te strak gaat zitten daar ). Maar ik zie mijzelf hier van de zomer ook heerlijk in lopen, wat een topjurkje!

Zodra het online staat bij Tante Betsy ga ik bestellen en thuis een heerlijke passessie houden denk ik. Nog heel eventjes geduld.

Zien jullie er leuke jurkjes tussen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Danielle

  Dress Betsy Poppy Navy ziet er heel tof uit ! Mooie vormen heeft dit jurkje. Prachtig!

  februari 25, 2017 at 14:58
 • Reply Irina

  Leuke wishlist!

  februari 25, 2017 at 16:24
 • Reply Natasja

  Er kont echt zoooo veel moois aan, mooie wishlist heb je!

  februari 25, 2017 at 17:11
 • Reply YuStSoMe

  Ik zie in het pashokje een leuke zwart/witte! Dat is echt een in mijn stijl.

  februari 25, 2017 at 18:48
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ja natuurlijk mag dat Hilde, ja het was heerlijk om even te kunnen passen en shoppen bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone.
  Die zippie, Dress Sporty Roses, is zo gaaff! Die wil ik ook nog in groen en lichtblauw.

  En het zwarte jurkje Senorita Black staat ook hoog op mijn wishlist, ook al hou ik van kleur toch vind ik een zwarte jurk ook mooi of hij moet in een leuke knalkleur komen dan wil ik die!
  Ik moet altijd knallen hihi dat staat het mooiste bij mij.
  Hij is er ook in een bloemenprint, ook gaaf!

  En Dress Betsy Poppy wil ik graag in zwart én groen.
  Daarnaast heb ik een heleboel rood/roze jurkjes op mijn wishlist staan.
  Het is weer zo’n gave collectie! Leuk om te zien dat onze wishlist wel enigszins overeen komen Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Guestblogger Heidi shopping at Eigen Stijl ArnhemMy Profile

  februari 25, 2017 at 21:42
 • Reply Saskia

  Wat een toffe wishlist!

  februari 26, 2017 at 14:17
 • Reply Jouvence

  Wat een leukerds, vooral de dress senorita black vind ik erg leuk! xx

  februari 26, 2017 at 22:44
 • Reply Sharon

  Geinspireerd door jou enthousiasme over tante Betsy, ben ik van de week naar een winkeltje gegaan om de nieuwe te collectie te passen, welliswaar wat schuchter, ben typje, ik verstop mijn lijf liever.
  Die zwarte senorita fantastisch, tot de verkoopster rot begon te doen tegen mij en een andere klant. Ik had blijkbaar het jurkje besmeerd met mijn make up, zoveel draag ik niet en de andere klant die zwete veel te veel. Ik stond op het punt de jurk te kopen, maar was helemaal dicht geklapt, mijn nummer achter gelaten om eventuele stomerijkosten te vergoeden. Word ik gisteren terug gebeld, met excusses van een andere verkoopster, make up vlekje was eruit en of ik toch die jurk niet wilde kopen, want hij stond me goed. Ik sta ergens op hun facebook pagina. De tante Betsy jurken geven me een heel vrouwelijk gevoel, maar mijn ervaring met die verkoopster. Ik wacht nog even. De senorita jurk valt ruim, ik had aan een S en ik heb brede schouders.

  maart 2, 2017 at 08:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge