Follow:
lifestyle

Mijn Yankee Candle Wishlist!

Mijn voorraad Yankee Candle begint alweer aardig uit te dunnen, dus ik vond het hoog tijd om weer eens een wishlist te maken. Grappig dat mijn voorkeur nu weer naar ander soort geuren gaat dan tijdens de wintermaanden. Ik krijg ook gewoon weer zin in de lente, daar horen andere geuren bij 🙂

Cherry Blossom

Afgezien van het feit dat ik de geur van cherry blossom zalig vind, vind ik het label ook prachtig! En de kaarsen van Yankee Candle staat dan ook echt als een soort decoratie in mijn woonkamer. Deze jar gaat er zeker komen!

Fresh Cut Roses

Wie houdt er nou niet van de geur van rozen? Bij de lente horen wat mij betreft de nodige bloemige geuren, daarom mag deze zeker niet ontbreken straks in mijn voorraad. Ook hier vind ik het label weer leuk, wellicht iets oubolliger, maar ach, ik hou ervan!

Jelly Bean

Naar deze geur ben ik vooral heel erg benieuwd. Ik gok op een zoetige en wat fruitige geur. Ik hou wel van wat zoeters zo op zijn tijd. Ik hoop alleen niet dat je bij het branden van deze kaars constant zin hebt in snoep, hahaha.

Linden Tree

Dit is een nieuwe geur en straalt sereniteit uit. Ik gok dat dit een heerlijke zachte geur is die je echt elke dag zou kunnen branden. Mocht iemand hier al meer over weten, laat het mij weten in de reacties! Ik ben benieuwd!

Pink Dragon Fruit

Net zoals ik hou van de fruitige geuren van de Body Butters van The Body Shop vind ik fruitige geuren als kaars ook lekker. Drakenfruit eten mijn dochters weleens in de zomer en ik ben heel erg benieuwd of de kaars ook zo lekker ruikt als het fruit zelf.

White Chocolate Apple

Alleen al van het label krijg ik trek! Hoe lekker zal deze ruiken? Ik gok waanzinnig!! Deze mag dus ook zeker op mijn wishlist! Kent iemand deze?

Heb jij nog aanraders?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes

  Eind September gaan we naar Amerika en daar wil ik eens flink gaan inslaan! Love Yankee Candle

  maart 4, 2017 at 09:22
 • Reply Natasja

  Oh, die laatste lijkt me heerlijk!

  maart 4, 2017 at 10:47
 • Reply chucky1012

  Dat zijn mooie candles!
  Het lijken me zulke heerlijke geuren!

  maart 4, 2017 at 13:29
 • Reply Yvonne

  Ze lijken me ook erg lekker ruiken. Ik ben ook gek op geurolie. Van die kleine flesjes huisparfum. Die druppel ik dan in/op een (stomp)kaars en door de warmte krijg je dan ook een lekkere geur in huis. Wel de echte lekkere dan; die je bij het tuincentrum kunt kopen of bij Holland & Barret/De Tuinen. Niet die goedkope dingen; die vind ik vaak te synthetisch ruiken.

  maart 4, 2017 at 14:59
 • Reply Cynthia

  Fresh cut roses was geur van de maand in februari en verkrijgbaar met 25% korting, momenteel kan je hem bij zimbalicandles.nl nog met die korting kopen!

  maart 4, 2017 at 17:27
  • Reply hillybillybeauty

   Oh super! Ik ga kijken!!

   maart 4, 2017 at 19:21
 • Reply Anna Gerrie

  Oeh, Linden Tree en Fresh Cut Roses lijken mij heerlijk!

  maart 4, 2017 at 17:56
 • Reply Tania

  Ben wel benieuwd naar die laatste geur

  maart 4, 2017 at 19:12
 • Reply Jessica J.

  Wat Linden Tree en Cherry Blossom betreft; die twee heb ik vorige week gereviewd op m’n blog, samen met Wild Mint – de derde van de nieuwe voorjaarsgeuren! Lees dat artikel gerust even na, als je wil! Vooral Linden Tree vind ik een echte voorjaarsgeur. ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #44 • Buikgriep can’t hold me down – of toch?!My Profile

  maart 6, 2017 at 14:20
  • Reply hillybillybeauty

   Oh bedankt voor de tip! Ik ga vanavond even kijken!

   maart 6, 2017 at 14:38
 • Reply Babs

  White Chocolate… ow, die klinkt geweldig. Die moet ik eigenlijk voor Tom kopen. Bedankt voor de tip!

  maart 6, 2017 at 16:39
 • Reply Marieke

  Bestel je nog wel eens kaarsen, en waar als ik vragen mag?
  Groetjes

  december 17, 2019 at 05:35
  • Reply hillybillybeauty

   Hi, nee de laatste tijd niet meer. Ik heb onlangs flink ingeslagen bij Ikea, dus voorlopig even wat meer budget vriendelijkere kaarsen 😉

   december 17, 2019 at 10:44

  Leave a Reply

  CommentLuv badge