Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #101

Deze week had Amy haar laatste proefwerken, moest ik naar het ziekenhuis voor de preoperatieve screening en had Thomas feest op school. Een week met dus leuke en minder leuke afspraken. 

Maandag

Wederom een maandag waarbij ik ben vergeten foto’s te maken. Een warme dag, en dus deed ik ook niet zoveel.

Dinsdag

Fenna had in de avond een oefenwedstrijd op de hockeyclub. Het was erg warm, maar later op de avond toch wel lekker om even naar buiten te gaan. Voor de wedstrijd leerde Amy alvast wat trucs aan Thomas.

Na Fenna haar wedstrijd moesten we nog even wachten totdat de wedstrijd van Andries’ zijn team af was gelopen. Hij traint dit jaar een jongens B-team, dus Amy en Fenna vonden het geen straf om die even af te kijken. 😉

woensdag

In de ochtend moest ik naar het ziekenhuis voor de preoperatieve screening. Helemaal doorlopen, bloed laten prikken en nu wachten op de datum van het poortwachter onderzoek en de operatie. Best spannend allemaal.

Daarna snel door naar school waar ik gelukkig nét op tijd aankwam. Thomas kwam uit school met een mooi knutselwerkje.

Toen Andries uit zijn werk kwam ben ik met Amy naar Zoetermeer gegaan. Ze had wat broeken nodig en wilde even gezellig met mij op pad. No problem!

Donderdag

Maar ja, als Amy met mij op pad is geweest, wil Fenna dat natuurlijk ook. Die had weer korte broeken nodig! Dus met haar ging ik even naar Leidschenhage waar ik meteen voor Thomas wat shirts kocht.

En in de middag pasten we even  het nieuwe Opposuits pak die Thomas heeft gekregen. Super gaaf!

In de avond ging Fenna trainen en genoot Amy van haar welverdiende vakantie. Die had in de avond namelijk een schoolfeest in Zoetermeer. Lekker dansen tot middernacht. Andries was de sjaak om haar op te pikken 😉

Vrijdag

Vandaag had Thomas juffendag op school en mocht hij verkleed naar school. Tja, dan kies je natuurlijk voor je stoere Hulk pak!

Ze deden spelletjes en hadden de hele dag feest. Ook mochten ze even als echte politie op de foto.

En in de avond naar zwemles, en daar hadden we óók feest! Thomas is door naar het diploma badje! Jippie!

Buiten even een extra dansje voor deze mooie dag!

Zaterdag

In de ochtend moesten we heel vroeg op. Amy logeerde bij een vriendin, dus die had daar geen last van. Fenna had namelijk haar allerlaatste oefenwedstrijd met haar nieuwe team voordat de vakantie begint. Ze wonnen met 5-1! Daarna de kamer aan kant want mijn broer kwam onze nieuwe salontafel brengen. Eindelijk verlost van die grote donkerbruine kist!

Ook kreeg ik nog een super mooi boek binnen met de post. Verliefd op deze cover!

Andries ging in de avond nog even naar een collega en ik ging niet al te laat naar bed. De laatste paar dagen heel moe, waarschijnlijk alle spanning die eruit komt.

Zondag

We hielden een hele luie ochtend, ik was deze dag sowieso niet echt vooruit te branden.

Andries ging met Amy en Thomas naar zijn ouders in Mijdrecht waar ze naar de Vinkeveense plassen gingen.

Ik werkte wat aan mijn blog, las in mijn boek en viel op de bank als een blok in slaap. Geen idee wat het is, maar ik ben zo moe! Ik weet inmiddels wel dat ik de 19e het Poortwachter onderzoek heb, en die dag daarna wordt geopereerd. Spannend!

Ik deed de rest van de dag niet zoveel. Fenna had in de avond een feestje, lasergamen in het bos, dus die kwam laat op de avond thuis van een super leuke dag. Van mij mag de vakantie beginnen, ik ben wel een beetje klaar met de vroege ochtendjes. Thomas nog 1 weekje te gaan, nog even doorbijten. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply bianca

  Spannende tijd voor je, ik zal voor je duimen dat alles goed is. Ga je nog wel op vakantie of heb je die opgeschoven?

  juli 9, 2018 at 13:31
 • Reply Bea

  Veel sterkte! Hoop dat alles meevalt.

  juli 9, 2018 at 14:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge