Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #84

Gisteren is er geen artikel online gekomen omdat ik zaterdag mij heb uitgesloofd in huis. Schoonmaken tot ik erbij neerviel. Het hele huis heb ik geprobeerd te ont-stoffen. Want mensen, een verbouwing geeft zoveel stof! Ik was daarom te moe om een artikel te maken. En ook deze diary tik ik nog op zondagavond laat. Maar het is het allemaal waard!

Maandag

De verbouwing is nog in volle gang en of dat nog niet genoeg is gaan ze nu ook beginnen in de straat met een wekenlang project. Heel handig, want ik kan mijn auto nu niet echt in de buurt parkeren. (lekker boodschappen sjouwen, hoera…).

Amy heeft nog proefwerkweek en is elke dag heel vroeg weer thuis. Zij moest voor het schoolfeest van donderdag nog even op pad voor een zwart jurkje. Dus we doken even Leidschenhage in. Hoppa, al het kleedgeld is weer verbrast. 😉

Ik kreeg in de middag ook nog mijn Tante Betsy bestelling binnen. Ik ben op slag verliefd op dit vest!

Tante Betsy

In de avond ging ik met Thomas naar karate. Ik neem altijd een boek mee, want een uur daar zitten is best lang. Tussen het kijken naar mijn lieve ventje lees ik heerlijk een boek.

Dinsdag

We gaan beginnen aan de opbouwfase! Vandaag is de vloer gelegd. En mensen, ik ben zó verliefd op mijn vloer!!

Woensdag

In de middag scheen het zonnetje volop en ging ik met Thomas even lekker naar buiten. Genieten!

En elke dag ziet de badkamer er mooier en mooier uit. Het einde is nu wel écht in zicht!

Donderdag

Vandaag kreeg ik weer een mooi recensie exemplaar binnen. Ik ben zo blij dat ik het lezen weer volop heb opgepakt. Ik merk dat ik er ontspannen van word en mijzelf even helemaal kan verliezen in een boek. En dat ik dan ook nog door mijn blog mooie boeken mag ontvangen maakt het helemaal bijzonder!

As we speak (zondagavond dus) heb ik mijn boek uit, en ga ik nu beginnen in dit boek. Dus een review volgt zeker binnenkort! (er ligt overigens een stapel van 8 boeken naast mij, gelezen, om een review over te schrijven. Deze week even aan beginnen ;-))

Vandaag ging ik de laatste keer bij mijn vader douchen. Morgen kunnen we eindelijk in onze nieuwe badkamer douchen!!

Amy had een schoolfeest bij het ADO stadion. Ik bracht de meiden (Amy had 2 vriendinnen thuis met wie ze naar het schoolfeest ging. Haren krullen, make-up, en een hoop gegiechel ;-)). Ik moest opblijven totdat ze thuis werd gebracht omdat Andries zelf nachtdienst had. Een latertje voor mij dus….

Vrijdag

Fenna en Thomas waren al vrij vandaag, dus we konden een heerlijk rustige ochtend houden. En we namen het ervan! In de middag moest ik met Amy naar de orthodontist en ging Andries met Fenna en Thomas schaatsen. Thomas kan het al best aardig!

In de avond moest ik nog door de snijdende wind met Thomas naar zwemles. Geen leuk fietstochtje, maar we missen geen enkele zwemles. Dat diploma moet er toch een keer komen 😉

Zaterdag

Andries ging vandaag met de kids naar Mijdrecht. Ik had even het huis alleen voor mijzelf nodig om te kunnen schoonmaken. Hij vond dat niet erg, het was prachtig weer dus ze genoten daar volop.

Ik heb flink mijn handen uit de mouwen gestoken en veel kunnen schoonmaken in huis. Bedden verschonen, stoffen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen. Ik was kapot rond etenstijd. Maar de badkamer is wel mooier geworden! Het verfwerk moet nog gedaan worden, maar hier alvast een impressie.

Het muurtje wordt nog donkergrijs geverfd.

Plafond wordt nog gewit en dan gaan de spotjes erin.

Wat een ruimte hebben wij opeens met douchen. Echt genieten!

Ook kreeg ik nog leuke post vandaag. Ik doe mee aan een blogtour met dit boek. Super leuk!

In de avond was het tijd voor Wie is de Mol! Genieten weer!!

Zondag

Vandaag had ik een beetje een lui dagje. De kids zijn uit logeren, dus ik genoot van de rust. Ik las veel in mijn boek, verschoonde nog wat bedden op de bovenste verdieping en keek met Andries heerlijk een film op de bank. En ik nam ook lekker 2 x een douche in onze nieuwe badkamer. Genieten!

Morgen een leuke dag bij mijn moeder, ik zal onthouden foto’s te maken. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat is de badkamer mooi geworden
  Prachtig vest van TB..
  Leuk dat je zoon zo goed kan schaatsen.
  Gezellig dat de kinderen uit logeren zijn.
  Dat is balen om zover met de boodschappen te sjouwen nu er werkzaamheden bij je in de straat zijn….

  Xoxo

  februari 26, 2018 at 06:20
 • Reply Jessica J.

  Wat is de badkamer mooi geworden! Geweldig dat jullie nu eindelijk terug in jullie eigenste eigen douche kunnen douchen! Wat vervelend, ook nog eens werken in de straat. Bij ons zijn ze – alwéér – in het gebouw aan het werk. Dat geboor, je wordt er gek van.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #92 • Gezonde lunches en pluizige kittensMy Profile

  februari 26, 2018 at 10:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge