Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #119 (twee weken!)

Een diary van twee weken heb ik dit keer voor jullie. Vorige week had ik het zo druk dat ik er niet aan toe ben gekomen mijn diary online te zetten. Nu hebben jullie dus twee weken van mij tegoed! Ga er lekker voor zitten en enjoy!

Maandag 17 december

Vandaag een rommeldagje, ik hou ervan! Al een tijdje liep ik met het idee om mijn Harry Potter boeken en Fantastic Beast boeken bij elkaar te leggen. En tralalalalaaaaaa

Inmiddels is de grond erom heen ook helemaal netjes hoor…haha.

Dinsdag 18 december

Vandaag ging Thomas op school kerststukjes maken. Hij was helemaal trots!

Ook ontving ik de beste kerstkaart ever! Mijn moeder kent mij goed…;-)

Woensdag 19 december

Vandaag kwam mijn eerste Funko Pop binnen. Ik vind eigenlijk alleen de Harry Potter varianten interessant. Schattig hè?

Donderdag 20 december

Vandaag ging ik met mijn moeder en zusje naar het tuincentrum in Zoetermeer. Wat een geweldig tuincentrum is dit zeg! Ik keek mijn ogen uit!!

Uiteraard kocht ik wat leuke items voor in onze boom. Maar ik heb mij ingehouden hoor…;-) Wel heel blij met mijn (nep) plant voor bovenop de kast haha

Mijn moeder had nog een tasje met cadeautjes mee voor mij. Waaronder deze geweldige portemonnee van Kath Kidston! In love…

Kan mijn twintig (!!!) jaar oude Oilily portemonnee eindelijk vervangen worden.

In de avond had Thomas zijn kerstdiner op school. Uiteraard in pak! Hij had veel bekijks…;-)

vrijdag 21 december

Amy en Fenna hadden vandaag een kerstontbijt op school en daarna vakantie! Ze waren daar maar wat blij mee 😉

In de ochtend kwamen mijn moeder en (bonus)vader nog langs om een gaaf kerstpakket te brengen. Super lief! En wat een heerlijke spulletjes zaten er in…

Toen ik Thomas om 12 uur uit school ging halen reden we door naar een vriendje. Vorige week hebben ze natuurlijk hun A diploma gehaald en dat moest nog even gevierd worden!

En natuurlijk in de avond meteen weer naar zwemles, nu in het B-badje!

Zaterdag 22 december

Vandaag kreeg ik twee hele gave boeken binnen via Bookdepository….verliefd op kerstboeken!

Zondag 23 december

Vandaag had ik in de ochtend eerst crèche bij de kerk. Het was niet zo’n drukke ochtend, dus ging prima. In de namiddag hadden we een familiemiddag van Andries’ zijn oma. We gingen daar met die kant van de familie eten. Normaal gaan we elk jaar bowlen, dat zat er dit keer helaas niet bij. Maar het was toch erg gezellig.

Terwijl wij daar waren werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bevalling van mijn schoonzusje. Die was op dat moment in het ziekenhuis aan het bevallen. En laat op de avond, toen we al thuis waren, kregen we het nieuws: Joëlla is geboren!

Maandag 24 december

Vandaag gingen we natuurlijk op kraamvisite in het kraamhotel. We konden niet heel lang kijken omdat Joëlla een infectie heeft opgelopen. Maar even snel kijken bij het nieuwe nichtje was natuurlijk geweldig. Zo klein nog!

Dinsdag 25 december – Eerste Kerstdag

Na een heerlijk kerstontbijt gingen we met elkaar naar de kerk voor de gezinsdienst. Een erg leuke dienst met een koor met kinderen uit de kerk.

Daarna gingen we thuis eerst even wat eten en gingen Amy en ik de keuken in om gevulde eieren te maken voor het kerstdiner bij mijn vader thuis.

Op deze Eerste Kerstdag had ik trouwens mijn nieuwe blouse uit Engeland aan. Een beetje goud voor de feestelijke touch. 😉

We hadden een hele gezellige middag en avond bij mijn vader en (bonus)moeder. We kregen allemaal een VVV bon en een Rituals cadeauset. Wat een verwennerij! Heerlijke hapjes, een spel gespeeld en gelachen. Daarom hou ik zo van de Kerstdagen.

Woensdag 26 december – Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag hadden we een luie ochtend. Heerlijk! We gingen in het begin van de middag eerst langs bij mijn moeder. Even een hapje en een drankje en gezellig kletsen. Daarna gingen we door naar Andries’ zijn ouders, waar iedereen (bijna) was. Lekker druk met alle nichtjes en neefjes, maar erg gezellig!

Met een volle buik en ruis in mijn hoofd (haha) reden we terug naar huis. Twee drukke maar gezellige Kerstdagen!

Donderdag 27 december

Deze dag hebben we vooral niks gedaan! Heerlijk…. Andries is wel met Thomas en een vriendje gaan zwemmen. Dus die hadden een leuke middag.

Vrijdag 28 december

Met Amy en Fenna ging ik even op pad voor wat prijsjes, een cadeautje voor mijn broer en schoonzusje en vuurwerk. Bij Nelson is een outlet afdeling en daar zag ik deze Doc Martens staan. Ik heb ze niet gekocht, ik ga toch voor de zwarte!

Als ik al zwarte had gehad had ik ze wel meegenomen trouwens..;-)

Overdag hadden we de Top 2000 aan staan. En toen kwam dit foute nummer, heerlijk! Lekker hard en meeblèren, soms is dat alles wat je nodig hebt toch?

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. Hij blijft het geweldig vinden, dus ik gok dat diploma B wel iets sneller binnen is. 😉

Zaterdag 29 december

In de ochtend deed ik wat huishoudelijke klusjes en rommelde wat in huis. In de middag gingen we naar de housewarming van mijn broer en zijn vriendin. Erg gezellig!

En ze hadden zelfs een prachtige boom staan! (sorry voor de slechte foto)

In de avond keken we wat tv en las ik lekker in mijn boek.

Zondag 30 december

Een heerlijke rustige ochtend vandaag. Maar, we hebben flink wat werk verzet. Andries ging met Thomas schaatsen en ik ben met Amy de inbouwkast verder gaan leeghalen. Drie volle vuilniszakken konden weg! Dat ruimt lekker op zeg. En de inbouwkast hebben we leeg gekregen en wordt aankomende week omgetoverd tot een kledingkast voor Amy. Eindelijk…

Ook moest Amy alvast wat gaan leren voor school. Ze had niet zo’n best tussenrapport en moet er even flink aan werken.

In de avond gingen we naar Madurodam VONK18 waar ik vrijkaartjes voor had. Dit was echt een heel spannend uitje!

Het was een prachtig spektakel en ontzettend leuk om even tussen al die lichtjes te wandelen. Thuis keken we de film Hachi (blijft leuk) en zijn al een beetje zenuwachtig voor morgen….Oud & Nieuw!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Miranda

    Wat een feestelijk overzicht, en prachtige blouse had je aan.

    januari 1, 2019 at 21:09
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge