Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #214

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe Diary! Afgelopen week besloten wij de kerstboom op te zetten, zo gezelllig! Ook werd er druk met Pokémonkaartjes gespeeld, ging Thomas naar de kapper, kwam het boek van Obama in de winkel en bestelde ik een nieuwe planner van Erin Condren. Weer een week die voorbij gevlogen is! Ik neem je mee met mijn week.

Maandag 16 november

Vandaag heb ik veel aan mijn blog gewerkt. Dit is meestal op de maandag. Ik schreef blogs voor Everyday Tantilly en deze blog. Lekker productief!

En in de ochtend hadden de kids natuurlijk wat in hun schoen! Of, in het geval van Amy en Fenna, wat onder hun schoen…haha

Dinsdag 17 november

Vandaag kwam bij Paagman het boek van Obama binnen. Het verkoopt ontzettend goed en ik ben ook van plan het boek tzt te gaan lezen. Heel benieuwd naar!

Thomas kreeg in de middag een vriendje te spelen en er werd druk ‘gevochten’ met Pokémon kaartjes. Ik snap er geen bal van, maar ze hadden het er maar druk mee!

Ik werkte nog aan een gave Tantilly jurkjes blog, ik wil ze allemaal! Haha

En in de avond begon ik (voor het eerst) aan Thomas voor te lezen uit Harry Potter. Hij mag nu kennis gaan maken met deze serie. Ik ben stiekem jaloers dat hij het allemaal nog voor het eerst mag gaan ervaren….zalig!

Woensdag 18 november

Altijd leuk om foto’s van de juffen te krijgen hoe het in de klas gaat.

Woensdag is natuurlijk een korte dag, dus in de middag mooi tijd om even met Thomas naar de kapper te gaan. Kijk eens wat een knappe kop!

In de middag ging ik nog even boodschappen doen en zag ik deze bak vol knuffels. Mijn zus(je) Sarah had vroeger een mega koekiemonster knuffel, dus ik stuurde haar voor de grap deze foto.

In de avond werd de NS publieksprijs uitgereikt. Als boekenverkoper moet je daar natuurlijk wel van op de hoogte zijn. En eigenlijk moet ik de winnaar natuurlijk ook gaan lezen. Hij staat op mijn lijstje!

‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman.

Donderdag 19 november

Vandaag had ik officieel vrij, maar werd er een training en teambespreking ingeroosterd. Dus ik mocht alsnog naar mijn werk (yeah!). Ook appte mijn zusje dat er al korting was op de planners van Erin Condren. Dit was de enige uitgave die ik van mijzelf mocht doen deze maand. Helemaal blij mee!

En dan natuurlijk met mijn naam ‘Hilde’ op de cover. Ik kan niet wachten tot ik hem in huis heb.

Vrijdag 20 november

Vandaag volgde ik de uitspraak in het proces omtrent de moord op Nicky Verstappen. Als moeder van een jongen die bijna dezelfde leeftijd heeft als Nicky destijds had extra aangrijpend. Voor je gevoel is geen straf hoog genoeg…

Dit gezellige kerstblikje zag ik bij de Lidl. Niet meegenomen, ik vond 3 euro net even teveel voor thee, maar ik vond het blikje wel super schattig!

En in de avond heeft Amy stiekem de kerstboom opgetuigd. Stiekem zeg ik, Andries wilde eigenlijk nog wachten…haha. Nou, dat kan helaas niet meer 😉

Oh wat heerlijk weer!! Ik vind het zo gezellig!

Zaterdag 21 november

Ik moest vandaag de hele dag werken. Het was heerlijk, gezellig druk en ik heb voor mijn gevoel bijna de hele dag cadeautjes ingepakt. Thomas had vandaag een leuke clinic van hockey. Fenna was één van de trainsters, die kon dus weer wat euro’s verdienen.

Eindelijk is één bureau nu naar boven verplaatst. Ik vond het geen gezicht twee van die bureaus met computers in de woonkamer. Andries haalde vandaag een kleed voor op Thomas zijn kamer en nu kan hij mooi zijn typecursus op zijn kamer doen. Op den duur gaat de pc wel helemaal naar boven waarschijnlijk.

In de avond gingen we gezellig Harry Potter kijken. Thomas vond hem geweldig!!

En Fenna mocht met 2 vrienden van hockey (waar ze ook training mee geeft) even in de tuin chillen. Ze had het er extra gezellig en sfeervol gemaakt…haha

Zondag 22 november

Een heerlijke rustige dag vandaag. We hadden lekkere broodjes voor de lunch…

Ook had ik voor het eerst 2 To Good To Go boxen gescoord! Super leuk natuurlijk. Deze kon ik aan het einde van de dag ophalen. En wat een heerlijke spullen zaten erin! Dit ga ik vaker doen. Oa deze quiche, hmmmm

En mijn moeder stuurde nog een fantastisch plaatje….hier wil je toch heen?!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge