Follow:
beauty, make-up

Zoeva Opulence oogschaduw palette

Ik heb mij met Black Friday gigantisch ingehouden dit jaar. Ik wilde niet toegeven aan de gekte en allemaal spullen aanschaffen die ik eigenlijk niet nodig heb. Ik heb mijzelf één ding gegund dit jaar, dit prachtige oogschaduw palette van Zoeva; Opulence. Alleen al de look van dit palette aan de buitenkant is al een plaatje! En de binnenkant, wow, fantastisch!

Zoeva Opulence

zoeva opulence

Ik heb al twee andere Zoeva palettes in mijn make-up stash en eigenlijk zijn dat de twee palettes die ik het meest gebruik. Ik vind, naast Make-up Revolution, de pigmentatie van deze oogschaduw echt perfect. Het Zoeva Cocoa Blend is mijn favoriet, daar zijn sommige kleuren al bijna op inmiddels. Maar ook het Rose Golden palette is een aanwinst in mijn voorraad. Dat ik dus niet teleurgesteld zou worden over de kwaliteit wist ik al. De keuze was dus snel gemaakt, dit prachtige palette mocht ik van mijzelf kopen!

zoeva opulence

Neutrale basic kleuren kan ik niet genoeg hebben. En laat die nou in vele varianten in dit palette aanwezig zijn. Er zijn voornamelijk glanzende oogschaduw kleurtjes aanwezig. Het ene glanst wat meer dan de ander, eigenlijk is alleen de bordeaux rode kleur vrij mat.

Swatches

zoeva opulence

Hierboven zie je de kleuren van de bovenste rij uit het palette. De oogschaduws zijn wederom goed gepigmenteerd en pakken na één keer ‘vegen’ al super goed.

Van links naar rechts: High Chair – Society Figures – Get Your Glory – Imperial – Koh-i-noor

(een combinatie van Society Figures en Imperial is echt prachtig!)

zoeva opulence

Hier de wat meer aardetinten, de onderste rij van het palette. Ook weer hele mooie kleuren om een prachtige ooglook mee te maken.

Van links naar rechts: Industrial Fortune – Sense Of Movement – Queen for a Day – The Only Delight – Golden Years.

Ik ben wederom niet teleurgesteld in de kwaliteit van het Zoeva palette. De kleuren, pigmentatie en houdbaarheid zijn echt geweldig. Ook is de prijs van een Zoeva palette in een prima prijsklasse. Absoluut het proberen waard!

Het Opulence palette is oa verkrijgbaar bij Douglas voor 22,99.

Heb jij weleens iets van Zoeva gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Luna

  Ik heb wel eens een kohlpotlood van Zoeva gehad, maar dat verdween steeds van mijn oog haha. De oogschaduwpaletten vind ik mooi van Zoeva, maar die heb ik nog niet geprobeerd. Ik gebruik momenteel het liefst mijn paletten van Anastasia.
  Luna onlangs geplaatst…Oorlog en vrede, update 2My Profile

  december 30, 2018 at 19:09
 • Reply Jessica J.

  Ik vind dit zo’n prachtig palette! Ik kreeg het vorige kerst van m’n vriend. ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • The Very Good Candle Company │ Duurzame geurkaarsen met een verhaalMy Profile

  januari 3, 2019 at 11:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge