Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #160

hillybillybeauty.nl

Deze week kwam na 5 weken eindelijk Andries/papa thuis. Hij kwam pas zaterdag dus we hadden nog een paar dagen om nog wat in huis te veranderen. Met mijn zusje ging ik daarom ook deze week naar de Ikea voor de laatste dingetjes. Wat is het huis opgeknapt! Wat er nog kwam? Je ziet het weer in deze nieuwe Diary!

Maandag

Herfstvakantie! Geen wekker in de ochtend, lekker chillen en leuke dingen doen. Ik had de meiden beloofd langs een ijssalon te gaan vandaag. Wat ze daar voor lekkere dingen hebben!

Het verlanglijstje voor Bath breidt zich dagelijks uit. Mijn moeder appte weer twee afbeeldingen met schoonmaakmiddelen in kerststijl. Super leuk!

Geen hockey vandaag! Dus lekker starten met een Harry Potter marathon met de meiden. Gezellig!

Dinsdag

Ik ben nog nooit zo vaak naar Ikea geweest in één maand. Vandaag was het tijd om mijn droomstoel te halen. Deze is best groot in doos, dus mijn zusje was zo lief om met haar auto mee te gaan. We hebben er een leuk uitje van gemaakt met nog een lekkere lunch in het Ikea restaurant (bedankt Sis! xxx)

De oude stoel. Deze is naar Amy haar kamer verhuisd en zal met twee leuke kussentjes in de print van de nieuwe stoel haar kamer helemaal opfleuren.

De geurkaarsen van Ikea zijn goedkoop (de meeste zijn 99ct) en ruiken zalig. Mijn zusje en ik hebben giga veel kaarsjes ingeslagen! (inmiddels zijn er door Amy en Fenna alweer een paar ingepikt haha)

En daar is ie dan! Ik ben er zo blij mee!!!

Het staat echt zo gezellig in de woonkamer. En hij zit ook zalig. Met een bijpassend kussentje op de bank is het helemaal af. Mijn beste aankoop sinds tijden!

Woensdag

Amy had van mijn moeder ook nog nieuwe rolgordijnen gekregen die ik bij de Ikea had gehaald. Nou ben ik de afgelopen weken al een stuk handiger geworden met klussen, rolgordijnen ophangen gaat mij nog een stapje te ver. Gelukkig wilde mijn vader heel lief ze wel even komen ophangen.

Het staat zo mooi! Voor Amy moeten we dus nog een keer naar Ikea voor 2 leuke kussentjes, maar haar kamer gaat er steeds mooier uitzien.

Ook kwam er nog boekenpost. Dit keer niet voor mij alleen. Mijn moeder had 2 boeken gezien die in Engeland te bestellen waren. Dit heb ik even voor haar geregeld.

Donderdag

Vandaag moest ik wel wat sneller in het gareel in de ochtend want ik had een afspraak in het ziekenhuis bij de dermatoloog voor mijn controle.

Alles was gelukkig weer helemaal goed! Daarom even een traktatie voor de kids en mijzelf.

Thomas is een hele slechte eter en we hebben nu de afspraak dat hij vaker met de pot mee moet eten. Dit geeft nogal een drama, maar ja, hij moet maar even doorbijten (letterlijk en figuurlijk)

Vrijdag

Vandaag voelde ik mij niet zo heel best. Flink verkouden en zo’n heerlijke loopneus. Fenna was tot aan de middag ook niet lekker (buikpijn en misselijk) dus een beetje in de lappenmand. Fenna klaarde gelukkig snel op…

Zij ging dan ook nog een nachtje logeren met vriendinnen bij een vriendin.

Van mijn zusje kreeg ik een appje met een foto van mijn moeder met een cadeautje vast. Haha, die heeft voor mijn zusje en mij een Blond Kerstmok gekocht. Jippie!

Ook Andries kreeg een zeer mooi bericht! Hij is geslaagd voor zijn cursus in Zweden!! Super trots op hem.

Morgenavond is ie weer thuis….de weken zijn eigenlijk best snel gegaan.

Zaterdag

Vandaag kwam er weer leuke boekenpost!

Ook kwam mijn box binnen van de Spook-a-swap. Een leuke boekenswap waaraan ik meedoe. Deze mag ik alleen pas 31 oktober openen.

In één van de maandelijkse boekenboxen die ik krijg zat deze leuke muts. Thomas heeft hem bijna de hele dag opgehouden binnen. Goedgekeurd!

Rond een uurtje of 17:00 gingen we richting Schiphol.

Spannend!!

En daar is hij dan eindelijk. Thomas zijn mond stond niet stil! Alles wat hij de afgelopen weken had willen vertellen kwam er nu in één keer uit, haha! Lekker naar huis en ontspannen.

Zondag

In de middag ging Andries met de kinderen naar Mijdrecht om bij zijn ouders langs te gaan. Ik was eindelijk weer iets minder verkouden en had echt even behoefte aan rust. Ik bleef dus lekker thuis…

Lekker lezen, hockey op de achtergrond, kaarsjes aan….zalig!

Amy en Fenna gingen in Mijdrecht ook even bij andere oma langs om de boeken af te geven. Dan krijg ik natuurlijk altijd even een mooie foto toegestuurd.

In de avond ging Amy nog naar een happening in onze kerk en wij deden lekker ontspannen. Beetje tv kijken, lezen en weer voorbereiden op de schoolweek. Iedereen was ’s avonds weer thuis, in bed en dan ben ik toch best gelukkig dat die 5 weken allemaal goed zijn verlopen.

Andries vond de veranderingen in huis grotendeels top! (met een boekenkast zal hij nooit happy zijn, hij heeft gewoon niks met boeken. En de stoel vond hij wel wat vrouwelijk….maar ach, hij zit lekker!)

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge