Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #174

hillybillybeauty.nl

En dan is het gewoon alweer februari! De weken vliegen voorbij. Nou heb ik het ook wel druk omdat we bezig zijn met rondkijken voor een nieuw huis. Dus dagelijks vliegen de Funda linkjes via de app mij om de oren. Deze week kwamen er weer leuke boekenboxen binnen, namen mijn zusje en ik nog een leuke video op en deed Amy een cursus om te mogen werken bij de Hoogvliet. Kleine meisjes worden groot!

Maandag

Vandaag moest ik met de auto naar de garage voor een melding in het dashboard. Gelukkig kon ik gewoon ter plekke wachten. En ja, dan zorg je natuurlijk dat je een boek mee hebt!

Ook kon ik eindelijk de geweldige Owlcrate box op de foto zetten. Ik ben echt weg van die boekenboxen!

Fenna had hockeytraining, maar gelukkig was het niet onze beurt om te rijden. Andries en ik konden daarom even een rondje door en wijk rijden waar wij een aantal huizen hadden gezien. Maar door er te rijden zagen we ook dat er qua parkeren best een probleem was. En dat hebben wij in onze straat ook al geregeld. We zoeken dus weer rustig verder!

Dinsdag

Vandaag weer een foto gemaakt voor het Instagram account van De Boekenzusjes. Deze keer met de Fairyloot box. Dat boek….wow!

In de middag had Thomas een heerlijk knuffelmomentje. Daar moest van geprofiteerd worden!

Woensdag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. Thomas was lekker vroeg uit en we hebben een heerlijke chill middag gehouden. Ik ging nog bij mijn vader langs. Hij zit nog steeds in het gips dus kan geen autorijden en fietsen. Even een bakkie bij gedaan. Mijn schoonouders kwamen aan het einde van de middag ook nog langs en bleven eten. We gingen lekker pizza halen! Hmmmmm

Donderdag

Vandaag hadden alle 3 de kids studiedag. Dat houdt dus in dat we in de ochtend heerlijk rustig aan deden. Zalig! In de middag ging ik met Amy en Thomas schaatsen. Ik moet zeggen dat ik het na al die jaren toch weer snel onder de knie had!

Na het schaatsen waren we natuurlijk bekaf. Dus lekker onderuit met een kop thee en een boek.

Vrijdag

Thomas was vandaag nog een dagje vrij. Hij heeft hiervan gebruik gemaakt door lekker te gamen. In de middag had hij hockeytraining. Fenna moest oppassen in de avond en Amy had een feestje in Den Haag. Andries en ik mochten dus weer taxiën….Dus om half 1 reed ik nog in hartje Den Haag om Amy op te pikken…gaaaaappp

Zaterdag

In de ochtend ging vroeg de wekker omdat Thomas moest hockeyen. Oh man, wat had ik het zwaar! Ik kan echt nie tegen weinig slaap.

Eenmaal thuis ging ik even op bed liggen met een boek.

Maar ik heb wel even mijn ogen dichtgedaan. haha

In de middag kon ik Amy in Alphen aan de Rijn ophalen bij het distributiecentrum van Hoogvliet. Daar had ze haar cursus gehad.

Ze is nu een echte Hoogvliet medewerker!

Ook kwam vandaag een nieuwe video van De Boekenzusjes online. En met een winactie! Zo leuk om al die leuke reacties te zien op Social Media.

In de avond keken we natuurlijk Wie is de Mol! En daarna dook ik heel snel mijn bed in..haha

Zondag

Na een luie ochtend ging ik met Fenna naar haar hockeywedstrijd. Daar waren we de hele middag wel zoet mee. Eenmaal thuis konden we al eten en deed iedereen daarna een beetje zijn eigen ding; huiswerk, tv kijken etc. Ik ging weer heerlijk verder in mijn boek. Zalig!

Op naar weer een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge