Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #178

hillybillybeauty.nl

Wederom een hele drukke week! Er werden foto’s gemaakt van ons huis voor de verkoop en dat gaf dus een hoop drukte met zich mee. Opruimen, schoonmaken en nog de nodige klusjes qua verven die gedaan moesten worden. Maar ons huis zag er op de dag van de foto’s top uit. Wat deden wij meer afgelopen week?

Maandag

Vandaag weer druk bezig geweest met opruimen. Een paar verhuisdozen met spullen mogen we tijdelijk bij mijn vader stallen, ideaal. Ik kwam nog een schoenendoos met leuke foto’s tegen. Deze van Fenna vond ik erg grappig!

Het was weer noodweer in Nederland, ik ben die regen flink zat! Dus besloot ik Amy maar op te halen bij haar baantje bij de Hoogvliet. Door die storm en regen fietsen is ook niet fijn.

En zo kon ik meteen even oefenen met rijden in onze nieuwe (oude) barrel. Na lange tijd automaat te hebben gereden is schakelen weer even wennen…

Dinsdag

Amy is al helemaal bezig met het inrichten van haar nieuwe kamer. Het behang wat ze op één muur wil doen heeft ze al uitgekozen…;-)

Niet alleen is april de maand dat we de sleutel krijgen, ook ga ik dan voor een paar dagen naar Engeland. Dit keer niet alleen met mijn moeder en zusje, maar ook mijn (bonus)vader en twee broers. We gaan naar een plek waar we als kind ook al een aantal keren zijn geweest. Jeugdsentiment!

Ook maakte ik vandaag weer wat foto’s voor het Instagram account van de Boekenzusjes. Wat hou ik van dit soort covers!

Het is natuurlijk vakantie deze week. Dus de kinderen zijn allemaal thuis. Niet heel handig als je als de wiedeweer moet klussen en schoonmaken. Maar ja, het is even niet anders.

Woensdag

De laatste dag voor de foto’s. Dus de kinderen ook maar aan het werk gezet 😉

We besloten de kinderen een nachtje uit logeren te doen. De fotograaf kwam namelijk al om 9 uur in de ochtend en als er dan 3 kinderen zouden rondlopen leek ons dat niet heel erg handig. Amy ging bij een vriendin en Fenna en Thomas bij mijn vader. Die hadden in ieder geval dikke pret!

Zo konden Andries en ik in de avond de laatste dingen schoonmaken en hoefden wij in de ochtend niet heel veel meer te doen.

Donderdag

Om 9 uur stonden de makelaar, fotograaf en persoon die alles ging opmeten voor de plattegrond op de stoep. Kom maar op!

Ik ben zo benieuwd hoe de foto’s zijn geworden!

Daarna reden Andries en ik door naar de makelaar van ons nieuwe huis om het voorlopig koopcontract te tekenen. Wat een spannende dingen allemaal!

Op de terugweg naar huis de kinderen opgehaald en lekker naar (een heel erg opgeruimd) huis. Eindelijk even ontspannen…

Vrijdag

Ik had Amy en Fenna beloofd even langs de Kwantum te gaan om wat inspiratie op te doen voor het nieuwe huis. Heerlijk om al die ideetjes te laten opborrelen!

Ik  heb al heel veel leuks gezien! Ook gingen we vandaag even Nootdorp in met de kinderen om ze het centrum te laten zien. We gingen even bij een gezellig tentje wat drinken met een taartje/tosti en reden even door de wijk. Vooral Amy en Fenna kijken al reikhalzend uit naar de verhuizing. Thomas vindt het allemaal nog wat spannend…

Zaterdag

Overdag deden we wat spelletjes met elkaar. Thomas had Uno gekocht in Nootdorp omdat hij dat bij opa had gespeeld en dit erg leuk vond. Het weer wat toch niet zo best, dus perfect om spelletjes te doen. Aan het einde van de middag gingen we naar de Hornbach om wat te ruilen en uiteraard weer even wat inspiratie opdoen.

Andries en ik zijn het helaas nog niet op één lijn met bepaalde dingen, dus daar moeten we nog maar even over brainstormen.

We sloten de middag af bij de Mac en daarna lekker naar huis. Voordat Wie is de Mol begon had ik al lekker gedoucht en mijn luie pakje aangedaan. Lekker ontspannen bij mijn favoriete tv programma!

Zondag

Vandaag een heerlijk luie dag. Daar waren we wel even aan toe. Lekker lezen, lezen en nog eens lezen… Vandaag gingen gewoon 2 van mijn Cath Kidston lipbalms op….snik snik

Ook maakte ik nog even foto’s van de geweldige Fairyloot box. Ik ben echt verliefd op deze boxen.

Tijdens het schaatsen op tv kroop ik lekker onder een dekentje en liet mijn ogen nog even dichtvallen. Een perfecte zondag om even bij te komen na alle hectiek. En aankomende week zal ons huis op Funda komen, dus dan kan het feest beginnen! Wish me luck!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge