Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #197

hillybillybeauty.nl

Wat een geweldige week was dit! Amy haar diploma uitreiking, iets waar ze ontzettend lang naar uit keek, een heerlijk dagje met mijn familie, en Thomas kreeg zijn tafeldiploma! Allemaal stuk voor stuk hoogtepuntjes deze week. Uiteraard laat ik jullie meegenieten…

Maandag

De week begon een beetje spannend voor Thomas. Hij moest een seal behandeling en met zijn angst voor de tandarts niet altijd even leuk. Gelukkig hebben wij een tandarts die Thomas helemaal begrijpt en viel de behandeling uiteindelijk natuurlijk 1000x mee. Maar van te voren heb ik altijd een hoopje ellende naast mij.

Ik kreeg een leuk persbericht van een gaaf boek die in het Nederlands uitgegeven wordt, Rood, wit en koningsblauw‘. Met dit boek ga ik begin augustus een buddy read doen op het Instagram account van De Boekenzusjes. Dus lijkt dat je leuk? Check dan even onze Instagram.

Dinsdag

Vandaag de grote dag voor Amy…haar diploma uitreiking! In de middag naar de kapper en urenlang op tutten voor de plechtigheid. Wat zag mijn meisje er stralend en mooi uit!

Opa’s, oma’s en familieleden konden via YouTube alles volgen…

En toen Amy in de middag bij de kapper zat deed ik ondertussen wat boodschapjes. Uiteraard moest er wel iets van een taartje komen. Na de diploma uitreiking reden we even naar mijn vader en (bonus)moeder om een taartje te eten….

Jammer genoeg was er voor de leerlingen na de uitreiking niet echt een mogelijkheid om lekker te kletsen nadien. Maar volgens mij gaan ze in de vakantie nog wel met z’n allen iets afspreken. Weer het einde van een tijdperk…

Woensdag

Dit planten terrarium (zoiets heet het toch?) is inmiddels wel erg vol gegroeid, dus inmiddels maar weer even de dop eraf gehaald…haha

En het werd weleens tijd om mijn pony bij te knippen….haha

Vandaag moesten we ook even naar het gemeentehuis in Pijnacker om ID kaarten voor de kids te regelen. Andries reed daarna door naar zijn ouders om te helpen met een bank sjouwen. Allemaal nog even wat klusjes die voor de vakantie geregeld moeten worden.

Donderdag

Vandaag kreeg Thomas een tafeldiploma mee! Super trots dat ie was!

Ook kreeg ik een kookboek binnen van ‘Puur Figuur‘ (later komt er een uitgebreide recensie online). Uiteraard wilde ik het wel al een beetje doorbladeren. Er staan echt super lekkere recepten in!

Vrijdag

Vandaag kon ik mijn nieuwe zonnebril ophalen. Het is er één op sterkte. Ik merk alleen dat ik tijdens het autorijden geen “problemen” heb, maar als ik met de bril op over straat loop lijkt het net of ik maar 1 meter hoog ben. De stoep komt als het ware op mijn af…heel vreemd. Iemand die weet of dit normaal is?

Zaterdag

Vandaag mocht ik eindelijk weer eens bij een training kijken. Het was ontzettend mooi weer! Thomas deed niet heel erg aan hockey, maar meer aan een beetje ‘klooien’, maar ja…haha

In de middag ging ik nog bij een oefenwedstrijd van Fenna kijken tegen de jongens B2. De meiden wonnen, en Fenna speelde een heerlijke wedstrijd. In september kan ik helaas niet meer bij wedstrijden kijken door mijn baan bij Paagman, dus nu maar even meepakken wat kan.

In de avond trakteerden we de kids nog op een McFlurry om al een beetje de vakantie in te luiden. Het komt al dichterbij!

Zondag

In de ochtend een heerlijk rustig ochtendje met koffie en een boek…ik hou ervan!

Om 12 uur haalde mijn zusje Sarah mij op met de auto om richting Mijdrecht te gaan. Daar hadden we met het gezin (zonder aanhang en kids) een heerlijk middagje vol verhalen, anekdotes en gezelligheid. We aten lekker kipsaté en hebben honderduit gekletst. Zo gezellig!

In de avond stuurde mijn moeder nog een appje dat ze meer wil gaan lezen en daarvoor deze journal gaat gebruiken. Goed plan mam!

Ook hadden we het via de app met zijn drietjes (mijn moeder, zus en ik) over de winkels in Engeland die over de kop gaan. Zo jammer!! Bath in november staat ook nog op losse schroeven, maar misschien dat we in plaats daarvan niet met het vliegtuig, maar met de boot naar Engeland gaan. Ook leuk! Maar dit mailtje maakte ons wel weer verdrietig….

Hopelijk blijven de overige winkels wel allemaal overeind. We willen natuurlijk wel wat te shoppen hebben in november!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Miranda

    Hoi, ben je nog voor je bril terug geweest? Ik had het bij mijn gewone bril namelijk. Aldoor duizelig, zelfs na 4 dagen nog. Bleek het verschil in prisma in de glazen af te wijken. Ik zou dus dit even laten checken want het hoort niet.

    juli 17, 2020 at 09:17
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge