Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #25

Een nieuwe auto in bestelling, een sollicitatie de deur uit gedaan en bar slecht weer! Mijn week laat ik weer aan jullie zien met veel foto’s!

Maandag

Tja, de vakantie is weer ten einde. En vooral Thomas had het erg zwaar om weer op gang te komen om naar school te gaan, haha. Hij kwam de gang bijna niet uit.

Ik bracht de kinderen naar school, uiteraard op de fiets ( goede voornemen! ). Snel naar huis en op naar de mondhygiënist voor mijn afspraak. Het was best pijnlijk 🙁

Het team van onze tandarts en mondhygiënist. Geweldige praktijk!

Thuis ging ik even aan de administratie. Ik heb als goede voornemen ook om mij te houden aan een budget voor de wekelijkse boodschappen. Dit houdt in dat ik folders en krantjes goed aan het uitpluizen ben. Ik ging vandaag dus boodschappen doen bij 3 supermarkten ( niet al te ver van elkaar, anders kost het uiteindelijk qua benzine weer een boel ). Dus de kasten liggen weer vol en ik hield mij mooi aan mijn budget!

Vandaag kwam ook het artikel van een heerlijke geur bij Douglas online: Annayake

In de middag moest ik nog even voor luizenmoeder spelen in Thomas’ zijn klas. Gelukkig geen enge kriebelbeestjes ontdekt!

Fenna ging vandaag nog trainen en we hadden verder een rustige avond.

Dinsdag

Vandaag moest de auto naar de APK. Nooit leuk aangezien wij altijd pech hebben met auto’s. Afwachten dus! In de middag kwam het wekelijkse krantje binnen met een flyer erbij, bezorger gezocht! In een opwelling stuurde ik een mail, dit leek mij een ideaal baantje om met de meiden te gaan doen, kunnen ze mooi een zakcentje verdienen!

En woensdag kunnen we beginnen! Lekker in de wijk, ideaal! De meiden helemaal door het dolle heen! Centjes verdienen, dat vinden ze leuk.

In de middag moest Amy nog naar de fysio en kregen wij het telefoontje van de garage, ruim 500 euries. 🙁

Maar even laten bezinken, we konden hem toch pas de dag daarna ophalen. We trakteerden ons maar op een lekker prakkie 😉

Woensdag

In de ochtend ging ik even langs de Aldi en Hoogvliet voor wat boodschappen, ja ja, aanbiedingen afgaan, ik hou ervan!

Fenna en Thomas waren om 12:15 uit en toen Andries wakker was gingen we even naar de autodealer die bij de garage ligt. We denken al een tijdje aan leasen, dus wij gingen even een proefrit maken.

Deze vond Thomas erg mooi: Hulk auto!

We hebben stiekem al een keuze gemaakt, eerst alles thuis even doornemen en berekenen.

In de middag ging ik met Thomas naar judo en aten we lekker boerenkool met worst! Mjammie!

Donderdag

In de ochtend ging ik even plaatjes kijken van kapsels. Volgende week ga ik eindelijk naar de kapper. Deze kleur vind ik zo gaaf!

Ook pakte ik het haken weer eens op. Ik moet nog steeds de omslagdoek van mijn moeder afmaken, dus daar ging ik maar verder mee aan de slag.

Mijn moeder ook blij, die wacht al een flinke tijd. Haha.

Ik heb de slag qua koken helemaal te pakken. Ik ging maar weer gehaktballen draaien! Ik lijk wel een kokkin!!

Mijn moeder is trots op mij! 😉

Amy ging ook nog even trainen en moest hard leren voor een SO. Dat leren blijft nog even een dingetje bij haar.

Vrijdag

Wat een baggerweer! Ik liet mijn goede voornemen even in de steek en bracht Fenna en Thomas met de auto naar school. Hagel, hagel, hagel.

Daarna ging ik met Andries naar de Skoda Lease dealer. Alles daar doorgenomen, details etc. Ook kwam er toevallig een vacature ter sprake! Wow, alsof het zo heeft moeten zijn!! Daar ga ik mee aan de slag.

Andries had een druk programma, kapper, papieren weer bij de Skoda dealer brengen en weer naar de garage ivm een nog piepend lampje. Daarom moest ik lopend met de kids vanuit school, dit was eigenlijk best gezellig!

In de avond moest Thomas naar zwemles. Daar was van te voren nog een heftig iets. Thomas botste met een meisje en dat meisje viel tegen de muur, gat in haar hoofd. Thomas helemaal overstuur, die was zó geschrokken ook! Meisje werd door ambulance personeel geholpen aan haar wond. Thomas kon gelukkig even bijkomen tijdens de zwemles, dat hielp wel.

In de avond keek ik met Amy en Fenna the Voice.

Zaterdag

In de ochtend ging ik, ja ja, op de fiets naar Leidsehage. Thomas wilde heel graag een Magic Puzzle!

Helemaal zelf opgespaart en ook zelf bij de kassa betaalt. Hij was helemaal trots.

Daarna heb ik een tijdje achter de laptop gezeten om te werken aan een CV en sollicitatie. Spannend! Hij is verstuurd! Fingers crossed.

Afbeeldingsresultaat voor Wie is de mol

En in de avond: Wie is de Mol!! Spannend!! Kijken jullie dit ook? Daarna lekker naar bed, morgen weer en vroegertje ivm hockey.

Zondag

Om half 9 alweer op pad. Zowel Fenna als Amy moest hockeyen vandaag. Achter elkaar, dus tot een uur of 2 zaten we in de sporthal. Ik kon nog 2 wedstrijden zaalleiding “spelen”, altijd leuk bordjes omdraaien, soort tweede Leontiennnnnn!

Thomas was ( uiteraard ) weer bij mijn vader. Die had het plan nog 1 wedstrijd te komen kijken, maar Thomas zag dat niet zitten. Dus kreeg ik deze foto via de app binnen van mijn vader. 😉

Eenmaal thuis ging ik met Fenna nog even een stukje fietsen voor wat boodschappen. Tjonge wat ben ik sportief bezig! Daarna pannenkoeken bakken, lekker douchen ( maskertje daarna ) en op de bank onderuit. Oh ja, ik heb nog even mijn Body Shop body butters gesorteerd. En tot de conclusie gekomen dat ik er in de sale echt nog wel een paar mag aanschaffen, hihi. Wellicht aankomende week, we’ll see!

Hoe was jouw week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Natasja

  Wat spannend dat je gesolliciteerd hebt, ik duim voor je!

  januari 16, 2017 at 06:36
 • Reply Jolanda

  Druk weekje zeg! Spannend met de nieuwe auto en ben reuze benieuwd met je sollicitatie!!

  januari 16, 2017 at 08:05
 • Reply Romy

  Zo spannend van die sollicitatie! Ik ga hard voor je duimen. En wat een leuk idee om met z’n drieën te gaan bezorgen! Inderdaad echt iets om gezellig samen te doen 🙂 En geweldige foto van Thomas, die laatste! 😉
  Romy onlangs geplaatst…Zo kan creativiteit je een oppepper geven!My Profile

  januari 16, 2017 at 08:40
 • Reply Madeleine

  Leuk om te zien 🙂 Je bent een bezig bijtje! Spannend, je sollicitatie 🙂 #goodluck

  januari 16, 2017 at 08:51
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow wat spannend, ik weet nog dat we het bij Tante Betsy erover hadden. Heb je straks zomaar ineens twee baantjes oh nee drie of zijn het er vier…moeder en duizendpoot in huis, blogster, krantenbezorgster en werken bij een autodealer…leukk!
  Ik duim voor je! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy girls be awareMy Profile

  januari 16, 2017 at 09:16
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Lekker druk weekje! Mijn eerste baantje was ook folders bezorgen, samen met mijn broertje. Erg leuk, op de regenachtige dagen na 🙂

  januari 16, 2017 at 13:26
 • Reply chucky1012

  Ik wens je veel succes en hoop dat je snel positief bericht zult krijgen op je sollicitatie 😉

  Xoxo

  januari 16, 2017 at 19:12
 • Reply Mariska

  Nog meer body butters? haha! Dan past het toch niet meer in je badkamer? 😛 leuk van jullie nieuw auto!
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe jongens zich gedragen op FacebookMy Profile

  januari 16, 2017 at 20:01
 • Reply Lifeaholic.nl

  Balen dat de reparatie zo duur was 🙁 nu ben ik wel benieuwd naar de nieuwe auto!

  januari 16, 2017 at 22:21
 • Reply Melike

  Super leuk om te zien weer! Ik ga ook heel graag naar de Aldi. Ze hebben er zoveel goeds voor veel goedkoper. Dat zouden meer mensen moeten doen. Ik heb er zelf een tijdje blogs aan gewijd om mensen te stimuleren haha

  januari 17, 2017 at 22:22
 • Reply Linda

  Drukke week weer, ik hoop dat je snel een baan zult vinden! Ik zal voor je duimen!

  januari 18, 2017 at 08:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge