Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #111

Deze week werd mijn oudste 14 jaar! Dat was toch wel een mooi iets van de afgelopen week. Ook kreeg ik nog een aandoenlijke foto van mijn moeder en oma opgestuurd en ontving ik een stapel gave boeken. Eigenlijk weer een week die voorbij vloog en meteen de herfstvakantie inluidde. Ook deed ik nog even sportief deze week. (wie ik? ja ik!)

Maandag

Nou meteen een hele charmante foto om mee te beginnen, haha. Mijn outfit van de maandag. Check die rollen bij mijn buik, het is de bedoeling dat die minder gaan worden. Aangezien ik met Amy samen bezig ben met gezonder eten. Deze afgelopen week een halve kilo eraf, het begin is er!

In de avond ging ik met Thomas naar judo. Hij was niet echt alert en meer aan het klooien met zijn vriendje. Dus ik zat mij een beetje te ergeren langs de kant. Volgende keer mag Andries weer ­čśë

Dinsdag

Mijn moeder stuurde deze foto van haar en mijn oma. Wat een prachtige foto is het h├Ę? Mijn oma gaat is al 96, maar nog steeds een prachtvrouw!

Mijn outfit van vandaag was deze zippie van vorig jaar. De kleurencombinatie vind ik nog steeds geweldig!

(en ik nam vandaag mijn wrap up video op, vandaag een foto met een stapel boeken..;-))

Geen zin om te koken, dus we aten makkelijk een visje uit de oven. (de vis zit onder die laag saus natuurlijk)

Woensdag

Vandaag veel aan mijn blog gewerkt en schema’s gemaakt voor de meiden ivm de proefwerkweek die begin november weer op de planning staat. Amy bleef vandaag thuis van de hockeytraining geven om ook hard te leren voor nog een proefwerk zo net voor de vakantie. Ik had vandaag weer mijn Tante Betsy Sporty Dress aan! (korte mouwen, het kan gewoon nog in dit weer!)

Donderdag

Vandaag werd Amy 14 jaar! Wat een heerlijke meid is het toch. Ze moest natuurlijk wel naar school, maar in de ochtend snel cadeautjes uitgepakt. Kon ze eindelijk haar Sendra riem dragen! (trouwens t/m 4 november ontvang je bij Boeties.nl 10% korting op je bestelling met code: hillybilly10)

Thomas ging vandaag op school lekker verven!

Ik moest voor controle naar het ziekenhuis, gelukkig was alles goed!

Wel in stijl naar het ziekenhuis natuurlijk. Ik ben nog steeds tot over mijn oren verliefd op deze jurk.

zippierainblue

Na het ziekenhuis reed ik door naar de Hema om een taartje te halen voor ons en mijn vader en bonusmoeder. In het winkelcentrum liep er een ouder stel voor mij, ik moest wel een beetje lachen om de outfit…haha

Vanuit school meteen met Amy de Meningokokken prik halen. Daarna even een foto….(Fenna moest natuurlijk even gek doen)

En thuis leek ik wel jarig! Met de post kwamen een paar super gave recensie exemplaren!!

In de avond kwamen mijn vader en bonusmoeder even op verjaardagsvisite. De rest komt later deze week. Het was een mooie verjaardag!

Vrijdag

Vandaag even sportief gedaan. Met een vriendin na het naar school brengen van de kids een flink stuk gelopen. Wat zijn we goed bezig!

Het is al wat frisser aan het worden, dus lekker in mijn nieuwe rode Danefae jas. Ik had overigens de rest van de dag zware benen…haha.

Mijn outfit was vandaag dit geweldige zwarte vest van Tante Betsy. Heerlijk met een panty eronder. Het zit echt zo fijn om zo’n vest als jurk te dragen. Ik ben daarom ook heel blij dat ik deze ook in het rood en in het blauw heb. Als het wat frisser wordt woon ik in deze vesten.

In de avond nog naar zwemles en daar hoorde ik dat Thomas waarschijnlijk bij het eerstvolgende diploma zwemmen mag afzwemmen voor zijn A! Eindelijk na 3 jaar…..

Zaterdag

Thomas had vandaag als enige hockey. Omdat het nu herfstvakantie is zijn er geen offici├źle wedstrijden. Thomas had vandaag een clinic van Dames 1. Vooral leuk om trucjes te leren.

Amy ging in de middag met Andries naar het teamuitje van haar team. Ze gingen karten! Dat was natuurlijk even een leuk begin van de vakantie zo.

Mijn outfit show ik maar even een klein stukje. Dit nieuwe jurkje komt aankomende week nog uitgebreid op mijn blog voorbij.

Ik nam in dit jurkje een nieuwe video op. Over mijn tic wat boekenseries betreft ;-0

Zondag

Vandaag een dag die anders liep dan de planning was. We zouden met z’n allen naar de kerk gaan want ik had ook kidsclub leiding. Andries had alleen een flinke spier ontsteking bij zijn schouders, dus die kon zich amper bewegen en bleef in bed.

Ik ging daarom met de kids naar de kerk. Lekker knutselen met de kinderen van groep 3.

Amy kwam na de dienst helemaal beroerd naar mij toe. Ze zag lijkbleek, stond te trillen en moest bijna overgeven. Ziek! Ik kon dus alle visite voor de middag voor haar verjaardag afbellen. (zit je dan met je taart….;-)).

Amy dook meteen op de bank en viel in slaap. Andries bleef boven in bed en Thomas ging hem gezelschap houden door achter de computer daar een spel te spelen.

Ik moest even wat pijnstillers halen en Fenna wilde even naar de H&M. En dit hieronder is de nieuwe manier van online shoppen. Ik stuurde Amy wat foto’s van kledingstukken en zij appte mij of ik daar iets van moest meenemen. Handig zo!

Mijn schoonouders kwamen in de middag nog wel even langs. Mijn schoonmoeder had eten meegenomen en zwaardere pijnstillers voor Andries. Amy knapte iets op maar was nog wel wat warm. Tja, zo verwacht je een hele drukke dag met visite, en is het een drukke dag met verzorgen geworden.

Maar gelukkig nog altijd stralend in mijn Tante Betsy Strawberry dress. ;-). (en als ik deze foto zo zie lijkt mijn gezicht al ietsje smaller te worden. Of het is in het goede licht genomen, kan ook. haha)

Ik hoop dat morgen de meeste gezinsleden weer op de been zijn. Een tripje Madurodam staat namelijk op de planning.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Balen van de zieken.
  Maar ja het de b’day party kan je alsnog later geven….
  Jij bent goed bezig om wat kilootjes kwijt te raken
  Leuk dat jullie naar Nederland in miniatuur gaan.

  Fijne dag en veel plezier Xoxo

  oktober 22, 2018 at 06:42
 • Reply Miranda

  Ah wat sneu dat ze zo ziek is geworden. Hopelijk vandaag wat beter. Fijne dag.

  oktober 22, 2018 at 08:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge