Follow:
boeken, kids

De ruimteatlas van Jesse Kreek – Martin Howard

deruimteatlasvanjessekreek

Dit is echt een boek welke leuk is voor jong én oud! Een boek vol humor, gave illustraties en een geweldig verhaal. De ruimteatlas van Jesse Kreek is het eerste deel van een serie. Toen wij het boek binnen kregen vond ik het best een dikke pil, maar je vliegt erdoorheen. Door de leuke illustraties, reisverslagen en gave verhaallijnen is dit een boek wat je bijblijft. Ben je nog op zoek naar een leuk boek voor kinderen vanaf een jaar of 9 voor de vakantie? Dit is ‘m!

Synopsis ‘De ruimteatlas van Jesse Kreek’

deruimteatlasvanjessekreek

Jesse Kreek is een vrij doorsnee jongen die geld nodig heeft en reageert op een vrij vreemde advertentie. En dan gaat zijn leven van doodgewoon naar te bizar voor woorden. Jesse reist met professor Stoule-Gang naar planeet Zonderling, achterop brommer Betsie. Het avontuur wacht, of Jesse wil of niet. Als dat maar goed gaat…

deruimteatlasvanjessekreek

Samenvatting

Jesse heeft het niet breed thuis. Elke dag dezelfde vieze maaltijd, vissenkopsoep bah!, kleding met gaten…. Wanneer zijn moeder jarig is vindt Jesse dat ze een mooi cadeau verdient. Maar dan moet hij wel genoeg geld hebben. Om aan dit geld te komen reageert hij op een advertentie in de krant. Hij kon natuurlijk nooit weten dat dit een eerste stap was naar een geweldig spannend avontuur!

Wanneer hij bij het adres aankomt doet er een professor open met prachtige kleding en een prachtige snor, professor Stoule-Gang. Met deze professor gaat Jesse op een avontuur door de ruimte. Hun eerste stop is planeet Zonderling. Maar door een ongelukje zou dit misschien ook wel meteen de laatste stop kunnen zijn. Er moet gezocht worden naar een oplossing! Op Zonderling komen Jesse en de professor allemaal verschillende wezens en mensen tegen, welke hun avontuur extra spannend maakt.

deruimteatlasvanjessekreek

deruimteatlasvanjessekreek

Conclusie

Dit boek is absoluut een favoriet! Een geweldige wereld waarin je kan wegduiken en genieten. De uitvoering is ook nog eens ontzettend gaaf, een mooie hardcover met een prachtige cover en leuke illustraties. En het verhaal laat je lachen, meevoeren in een wondere wereld en genieten. Dit boek gaat ook met ons mee op vakantie, nóg een keer genieten van het avontuur met Jesse en de professor!

Informatie

De ruimteatlas van Jesse Kreek – Martin Howard

Uitgeverij de Fontein

Hardcover, 336 pagina’s

ISBN: 9789026150265

Prijs: €16,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel of bij bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge