Follow:
lifestyle

Zo ruikt je was altijd heerlijk zonder het gebruik van wasverzachter!

Kennen jullie wasparfum? Ik moet eerlijk bekennen dat ik er tot voor kort nog nooit iets over gehoord had. Maar toen ik het een keer voorbij zag komen op Social Media vond ik het zo interessant klinken dat ik mijzelf er eens in ben gaan verdiepen. Ik gebruikte al een tijdje amper wasverzachter meer. Het is gewoon niet zo best voor je wasmachine! Maar met het gebruik van azijn in plaats van wasverzachter, mis ik wel die heerlijke geur als je na een wasje je wasmachine opendoet. Dat hoef ik nu niet meer te missen met deze prachtige flesjes. Welkom in de wereld van ‘wasparfum’.

Le Essenze di Elda wasparfum

Wasparfum is een toevoeging op je normale wasmiddel. De geur van frisgewassen kleding versterken? Dan is wasparfum de ideale oplossing. De flesjes hebben een druppelaar en hierdoor kan je heel zuinig de wasparfum toevoegen aan je wasmiddel. Enkele druppels is voldoende om je was heerlijk te laten ruiken.

Bij ongeveer 5ml bij een volle trommel kan je zo’n 20 keer wassen met een flesje van 100ml, en zelfs 100 keer bij een flesje van 500ml.

E. Wasparfum uit de exclusieve E.L.D.A. lijn

De wasparfums uit de nieuwe E.L.D.A. lijn zijn heerlijk van geur. De E geur uit deze lijn neemt je mee naar fruitige boomgaarden in het noorden van Italië. Wanneer je weleens in Italië bent geweest, en de slingerende bergweggetjes berijdt, kan je de heerlijke geuren door het open raam van je auto ruiken. Deze geur ruikt dan ook heerlijk fris en fruitig. Kers, granaatappel en musk zal je hier zeker in ruiken.

De 100ml is €9,95 en de 500ml €24,95

Je kan deze heerlijke variant krijgen bij plafonddroogrek.nl

L. Wasparfum

Deze variant heeft een wat rustgevendere werking. Citrus en dennennaalden voeren in deze geur de boventoon. Ik vind deze geur super lekker en wat krachtiger en mannelijker op de één of andere manier. Deze geur zou, door de frisse en kruidige geur, perfect zijn voor de mannelijke was. Denk aan werkkleding, uniformen en sportkleding. Al vind ik deze geur stiekem ook zalig! De L geur vind je hier online.

D-wasparfum

Hou je van groene thee en jasmijn? Dan is deze frisse bloemengeur de perfecte geur voor jou! Bij het ruiken van deze geur in je kleding krijg je energie voor lichaam en geest. Ik vind deze geur heerlijk voor het voorjaar.

Het gebruik van wasparfum is trouwens veel beter voor je wasmachine dan het gebruik van wasverzachter. In plaats van wasverzachter gebruik ik azijn. Dit zorgt ook voor ontkalking van je wasmachine. Om dan toch een heerlijke geur te krijgen wanneer je de wasmachine opent is wasparfum de ideale oplossing.

A wasparfum

En de laatste in het rijtje van de exclusieve serie is de ‘A’ variant. Deze geur doet denken aan duizend-en-een-nacht. Een heerlijke warme en zwoele geur. Licht oriëntaals met een vleug luxe parfum geur. Deze geur is echt heerlijk door de muskus ondertoon en aromatische geuren. Wanneer je deze geur subtiel ruikt in je gewassen kleding laat dat je heerlijk wegdromen.

Ik waarschuw alvast, wasparfum is verslavend! Eenmaal in gebruik kan je het niet meer missen.

Naast deze exclusieve lijn heeft plafonddroogrek.nl nog een hele collectie andere wasparfum varianten in het assortiment. Je kan dus een heel diverse voorraad bij je wasmachine zetten en elke was een heerlijke geur kiezen. Enjoy!

Liefs Hilde

*** ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog ***

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge