Follow:
fashion, samenwerking

Mooie jeans merken voor kids

Voor mijn oudste twee dochters hoef ik mij niet meer te bemoeien met hun kleding. Ja, ik mag elke maand het kleedgeld storten, maar verder moet ik mij vooral nergens mee bemoeien. Jammer, ik vond dat altijd heerlijk! Leuke koopjes scoren, ze leuk aankleden. Gelukkig is er nog een zoon! Thomas, 9 jaar, vindt het nog altijd prima dat ik zijn kleding kies. Vooral lekkere warme truien en vesten vindt hij heerlijk. Wat ik wel altijd lastig vind is het vinden van een mooie spijkerbroek. Sommige hebben een slechte pasvorm, sommige hebben binnen no time kapotte knieën. Inmiddels heb ik wel een vast lijstje met merken die perfect vallen en kwalitatief goed zijn.

Name It Jeans

Name it jeans zijn qua prijs wel iets gemiddeld. Er zijn wat basic jeans voor een mooie prijs van ongeveer 20 euro en wat luxere modellen die rond de 30-35 euro liggen. Het fijne van de spijkerbroeken van Name it is de pasvorm. Dit merk zit bij Thomas eigenlijk altijd mooi. Thomas heeft nu een leeftijd dat hij niet meer zo heel veel op zijn knieën doorbrengt, en zijn kniestukken gaan dus gelukkig veel langer mee. Ook is er veel keuze aan kleuren denim en modellen broeken, ideaal!

Vaak scoor ik één of twee Name it jeans tijdens een uitverkoop of goede aanbieding. Daar kan Thomas dan weer een hele tijd mee vooruit. Dus Name it is voor ons een absolute topper in het rijtje.

Zara

Een budgettopper is absoluut Zara. Hier scoor ik naast leuke truien ook vaak broeken voor Thomas. Ook mijn meiden kopen veel kleding bij Zara en zijn ook heel blij met de jeans van dit merk.

Tussen de 15 en 20 euro heb je de meest mooie en kwalitatief goede jeans. Ook vind ik het heel fijn dat Zara gratis retouren heeft. Vaak bestel ik voor Thomas één keer in het jaar een flinke stapel kleding bij de Zara. Ik loop zijn hele garderobe na en kijk wat hij voor het aankomende seizoen nodig heeft. Soms twijfel ik welke maat hij nodig heeft (hij groeit zo hard!) en bestel ik twee verschillende maten. Ik kan dan een rustig moment met hem kiezen om alles te passen en de rest gaat retour. Thomas heeft ook een paar ‘nette’ broeken van de Zara, die vindt hij helemaal geweldig want die hebben een zacht stofje, haha.

Tumble ‘N Dry

Bij een winkeltje bij mijn moeder in het dorp verkopen ze het merk Tumble ‘N Dry. Al toen mijn meiden jonger waren gingen we af en toe naar dit winkeltje en werden mijn kids door oma in een nieuw setje kleding gestoken. Zelf had ik destijds niet de financiën om voor mijn kinderen merkkleding te kopen, dus ik was hier altijd hartstikke blij mee!

Dus zowel mijn meiden en Thomas hebben van dit merk al weleens een spijkerbroek gedragen. Ook een prachtig merk met zeer goede kwaliteit jeans. Wat deze broeken ook altijd favoriet maakte is het feit dat ze ook een beetje stretchy zijn. Dus ze zitten ook nog eens super fijn. De prijzen van deze jeans liggen rond de 35 euro (wat ik voor kinderen in de groei best prijzig vind. Maar het is het zeker waard!)

Hebben jullie nog tips qua jeans merken voor kinderen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge