Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #219

hillybillybeauty.nl

Een kort schoolweekje voor de kids deze week. Het was natuurlijk Hemelvaart en de vrijdag werd meteen vastgeplakt aan die dag. Dat vonden de kinderen niet erg natuurlijk. Deze week boekte ik een super leuk weekendje weg, waar we als gezin heel erg naar uitkijken. Ook werd er tafeltennis gespeeld, werd het Engelse schap op mijn werk leeggekocht, speelde Thomas met zijn neefje, waren er donuts en kon ik in het zonnetje voor de blauwe regen foto’s maken. Welkom bij weer een nieuwe diary!

Maandag 10 mei

Tijdens het boodschappen doen zag ik sushi in de uitverkoopbak liggen. Amy en Fenna blij!

De meiden en ik zijn dol op lekkere geuren. Amy heeft alweer een lijstje gemaakt met geuren die ze ooit wel zou willen hebben…haha

In de avond gingen we nog even naar buiten. Vlakbij ons huis is een groot veld met een tafeltennistafel. Dus we hebben inmiddels een soort gezinscompetitie..haha

Dinsdag 11 mei

Met het team van mijn werk lazen we in april allemaal (of, nou ja, bijna allemaal) een classic. Voor de maand juni willen we weer een gezamenlijk leesdoel opstarten. Het wordt dit boek van Sophie Anderson. Sommige lezen hem in het Nederlands, anderen in het Engels. Ik heb het boek al een aantal jaren in huis, in het Engels, dus een mooie gelegenheid om het te gaan lezen. Zin in!

Amy moest in de avond werken bij Etos. Het nadeel van de Mall is dat na een bepaald tijdstip een aantal uitgangen dicht gaan. Amy balen, want de uitgang naar onze tram is dan dicht en dan moet je helemaal omlopen. Standaard ontvang ik dan een ‘klaag-appje’ met een foto van het stuk wat ze dan moet lopen…haha

Woensdag 12 mei

Vandaag was een mooie dag om wat foto’s te maken voor mijn blog. De Blauwe Regen in de tuin staat er mooi bij en het weer was ook prima. Dus even Fenna lief aangekeken of ze wat foto’s wilde maken ;-). Deze outfit van Tantilly is dan ook echt super!

Amy wilde ook graag even een foto van zichzelf in haar nieuwe blazer. Wat een plaatje!

Mijn moeder stuurde nog een appje met een foto van een tas vol nieuwe bh’s. Deze heeft ze via via en zijn voor de meiden en mij. Super fijn! Altijd leuk zulke cadeautjes 😉

Donderdag 13 mei – Hemelvaart

Vandaag waren de kids vrij, maar ik moest werken. Van 12 tot 18, dus maar een aantal uurtjes. Even gezellig weer met mijn collega’s.

En toen ik op mijn werk aankwam had een collega iets lekkers gehaald. Mazzel!!

En er ging ook nog een prachtig boek mee naar huis 😉

Ik ben echt verliefd op sommige covers van de middlegrade boeken.

Amy en Thomas moesten even op pad voor het avondeten, en die hebben daar natuurlijk even van geprofiteerd…haha

Lekker even een ijsje 😉

Vrijdag 14 mei

Vandaag boekte ik een heerlijk weekendje weg met het gezin. In juni gaan we een lang weekend naar Landal GreenParks de Hellendoornse Berg. We kunnen niet wachten! Zoveel zin in.

We gaan op een vrijdag einde van de middag op pad en blijven tot zondagavond. Het plan is om de zaterdag of de zondag ook naar Hellendoorn te gaan. Kunnen de kids lekker in allemaal achtbanen etc. Hopelijk werkt het weer een beetje mee 😉

Ook kreeg ik het leuke bericht dat er een pakket van Tantilly onderweg is. Ooooohh, ik ben zo benieuwd! Ik hoop echt dat deze broek erin zit, ik ben hier echt verliefd op. De broeken van Tantilly zijn echt mijn favoriet.

Ik ging op tijd naar bed. Morgen weer een lange dag werken, zin in!

Zaterdag 15 mei

Terwijl ik op mijn werk was had Thomas zijn eerste onderlinge wedstrijdje op een heel veld. Dat is wel even wat meer rennen…haha

Mijn moestuintjes zijn overleden…..ik ben er toch niet zo heel erg goed in 😉

Op mijn werk lopen de Engelse boeken echt super goed. Helaas kwam de levering niet op tijd en zijn de vakken aardig leeg 😉

Ik kon deze nog wel meenemen. Ik vind de cover echt fantastisch!

Het is lastig eten met een losse tand. Bij Thomas is het op het moment kassa. Afgelopen week ging er al een hoektand uit, en de volgende duurt ook niet lang meer.

In de avond keken we Lego Masters Kids en daarna ging ik met Andries nog een film kijken. Dit duurde eigenlijk tot veel te laat, dus het werd een kort nachtje.

Zondag 16 mei

Ik kan namelijk niet zo goed uitslapen….dus ik was de hele zondag een beetje brak.

Mijn dag bestond dus voornamelijk uit lezen en wat vlogs maken.

Amy moest werken en Andries ging met Fenna en Thomas naar zijn ouders voor een bezoekje. Ik had dus een tijdje het rijk alleen. Heerlijk! Thomas is populair bij zijn jongere nichtjes en neefje 😉

En als je lekker patat en een frikadel te eten krijgt is de dag helemaal goed. Zeker nu je makkelijk kan eten omdat je tand er ook nog eens uit is gegaan…haha

Ik bestelde voor Amy en mijzelf ook lekker een patatje, dus ik hoefde niet te koken. Mijn dag was echt even nodig. Gewoon even niets! Heerlijk.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge