Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #220

hillybillybeauty.nl

Een week met het Eurovisie Songfestival, de verjaardag van mijn man en robotles! We zitten alweer halverwege mei en juni komt al aardig in zicht. Wat vliegen de weken om, vind je niet? Vandaag is het Tweede Pinksterdag en moet ik werken. Heerlijk mijzelf weer even tussen de boeken begeven. Hoe mijn afgelopen week was? Je kan het weer zien in deze diary!

Maandag

Vandaag lekker een dag vrij. Ik kreeg van mijn collega een paar foto’s van de Engelse schappen. Ik was zo benieuwd hoe ze weer opgevuld waren na de plunderingen van de afgelopen dagen….lol

Ook kwam mijn Heartstopper Graphic Novel boven water. Deze had ik die zaterdag gekocht, maar blijkbaar niet meegenomen naar huis. Ik kon mij niet meer herinneren waar ik hem nou had gelaten..haha

Mijn moeder stuurde nog wat foto’s via de app. Eentje van mij als klein meisje en eentje van zichzelf. Wat een mooie vrouw is mijn moeder toch!

Zelf maakte ik ook wat outfit foto’s voor de Tantilly blog. Ik had natuurlijk een flinke stapel gave nieuwe items gekregen, dus daar moet ik natuurlijk even foto’s van maken.

Ook dook ik vandaag in dit fantastische boek. Inmiddels heb ik hem uit en ben verliefd op het boek. Absoluut een aanrader!

In de avond keken mijn man en ik het interview met Maxima.

Dinsdag

Thomas nam vandaag 2 vriendjes mee uit school en ze besloten met nog 2 klasgenootjes lekker te gaan spelen buiten. Ik ben zo blij dat hij steeds meer vriendjes in de buurt krijgt sinds we hier wonen.

En vandaag ook weer foto’s maken van de volgende outfit :-). De Sofia dress is echt een succes!

Woensdag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. In de avond had ik een training op mijn werk over kantoorartikelen. Dat was gezellig zo met elkaar.

Donderdag

Vandaag een mega lange dag! Ik had om 9 uur in de ochtend een verkooptraining op mijn werk met alle collega’s. Allemaal tips en tricks en rollenspellen. Alle neuzen staan weer dezelfde kant op en we hebben een flink aantal goede tips gekregen. Daarna meteen de winkel in om tot 20:00 te werken.

Het nieuwe boek van Bart Chabot ga ik cadeau doen aan mijn moeder. Hij komt bij ons in de winkel signeren tijdens de boekenweek, dus een handtekening erin en mijn moeder zal dolblij zijn.

Amy is sinds kort hoteldebotel van Harry Styles. De hele dag muziek, video’s en foto’s van hem kijken. En ik hoor haar over niets anders meer praten. Haha. Nou hebben wij in de winkel ook een hele muziekafdeling en kijk eens….de nieuwe LP van Harry Styles! En laat mijn collega nu een platenspeler hebben die Amy mag lenen……ik heb een dolblije dochter!

Thomas had op school een opdracht om een verhaaltje over de toekomst te schrijven. Ik lag in een deuk toen ik het las…hilarisch!

Tijdens het kijken naar de tweede halve finale van het Songfestival kwam er een delegatie gansen voorbij lopen. Een kleine plaag hier in Nootdorp.

** Onze voortuin wordt dit jaar gedaan…..niet dat jullie denken dat wij onkruid mooi vinden ofzo..haha **

Vrijdag

Thomas had vandaag robotles op school. Ze hebben deze hele week allemaal leuke activiteiten en vandaag een gastles van studenten van TU Delft. Thomas vond het echt geweldig!

Zaterdag

Vandaag is Andries jarig! We hebben gisteravond de cadeautjes al gedaan omdat ik vandaag moet werken tot 19:00 en Andries dan net begint aan zijn nachtdienst. Hij kreeg van de kids een lekker luchtje en een nieuwe batterijtje in zijn horloge en 2 online games. Ook krijgt hij een mooi shirt voor van de zomer.

Op het werk was het weer lekker en gezellig druk. De kinderafdeling is alleen altijd een chaos na een paar uur….

Thuis werd er lekker taart gegeten en kwam Andries zijn zus met haar 2 kindjes. Dus hij voelde zich wel jarig vandaag…lol.

Ik kon Amy vandaag heel blij maken. Mijn collega had de platenspeler mee!

En natuurlijk keken wij in de avond naar het Songfestival. Het was een heerlijk gezellig en vrolijke avond. Met een aantal collega’s hadden we een app groep en dat maakte het extra leuk. Wat heb ik gelachen!

Het werd natuurlijk erg laat (iets waar ik niet zo heel goed tegen kan haha), dus toen ik eenmaal in bed lag was ik zo vertrokken.

Zondag

Vandaag een beetje een “bijkom-dag”. Ik was echt een beetje gaar na het korte nachtje. Met Thomas ging ik nog even lekker een uurtje naar buiten onder de Formule 1.

Na de formule 1 kwamen mijn vader en bonusmoeder voor Andries zijn verjaardag. Mijn vader heeft al 2 vaccinaties gehad en mijn bonusmoeder ook 1. Na ruim een jaar kon ik het niet langer tegenhouden en hebben we heerlijk even geknuffeld. Wat voelde dat goed! Een dag met een gouden randje….

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge