Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #146

Mensen, wat was het warm! Hierdoor is mijn blog ook een beetje stil komen te liggen. Ik trok het gewoon niet met die hitte. Ook ging Andries naar Oostenrijk voor de Formule 1, dus moest ik het vanaf woensdagavond even allemaal alleen doen. De meiden hadden een schoolfeest, Fenna met 30 graden lekker 2 hockeywedstrijden en we gingen naar de Kringloop. Al met al weer een volle, maar gezellige week!

Maandag

Na een druk weekend kom ik op de maandag altijd lekker tot rust. De ideale dag om lekker wat klusjes te doen die zijn blijven liggen en lekker te lezen. Ik start deze week een read-a-thon, dus lekker veel lezen.

Mijn zusje maakte mij nog even jaloers met foto’s vanuit een mooie boekhandel. Gelukkig gaan we samen ook binnenkort even naar zo’n walhalla!

Dinsdag

Vandaag al een zeer warme dag! Fenna ging met Andries even naar de opticien om te kijken voor een zonnebril. Daarna stortte ze in, te weinig gedronken denk ik 😉

Thomas moest nog even hard aan het werk. Voor het afscheid van de juffen moesten werkjes worden gemaakt. Hij kan zo gedetailleerd tekenen. Heerlijk om naar te kijken.

Woensdag

Thomas had vandaag hockeytraining. In de avond ging Andries naar Oostenrijk toe. Een flinke reis, maar hij stond te trappelen. Hij gaat een paar mooie dagen tegemoet!

Donderdag

Mam, kijk eens naar mijn gekke ogen….haha

Vrijdag

Met dit weer heb ik maar één goede oplossing

De meiden hadden schoolfeest vandaag. Fenna ging met vriendinnen bij ons thuis klaarmaken, en aten pizza hier. Amy ging naar vriendinnen toe. Ik had mij voorgenomen een heerlijk rustig avondje te hebben zodra Thomas op bed lag. Helaas liep dat een beetje in de soep. Fenna moest opgehaald worden ivm een handgemeen met een ex-vriendje. Ja, met Fenna is het nooit saai! Mijn avond voor mijzelf viel dus in duigen….balen!

Zaterdag

Wat een hitte!! En dan moest Fenna nog eens 2 wedstrijden hockeyen vandaag. Ik heb mij op de club maar een beetje in de schaduw gehouden. Maar toch voelde ik de hoofdpijn al een beetje opkomen in de middag.

Ook keken we de Oranje Leeuwinnen en de finale van de hockey vrouwen en aten we sinds zéér lange tijd weer eens lekker slecht: Mc Donalds!

In de avond konden de kids een beetje afkoelen in het bad wat ik van de week had gekocht. Zalig.

Amy en Fenna mochten vanavond beneden in de woonkamer slapen op hun matrassen. Daar was het ook wat minder warm. Ik had helaas pech en had een hele slechte nacht door die warmte….

Zondag

Andries heeft wederom een geweldige tijd in Oostenrijk! En dan ook wéér een overwinning voor Max Verstappen!

Amy en ik hebben het Harry Potter spel gedownload op onze mobiel. Super leuk! Nu kunnen we lekker vaak aan de wandel en ondertussen het spel spelen. Absoluut een aanrader!

Afbeeldingsresultaat voor harry potter wizards unite

In de middag ging ik met de kids nog even naar een grote kringloopwinkel. Ik vond deze hoek zo leuk gemaakt!

We gingen met een spiegel, wat fotolijstjes en een stapeltje Donald Ducks weer naar huis. Lekker ontspannen de rest van de dag.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge