Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #73

Sneeuw! Er is gewoon een heuse witte wereld ontstaan op zondag. Ook had Thomas zijn eerste karate les en kreeg ik zoveel gave pakketjes dat het al wel Kerst leek! En het was ook nog eens sinterklaas! Mijn week weer in een foto diary voor jullie.

Maandag

Vandaag ging er weer een tand uit bij Thomas! Hij houdt bijna niks meer over 😉

Ook konden we vanuit school even een kijkje in de klas nemen om alle surprises te bekijken. Zaten prachtige kunstwerken tussen!

Thomas had judo in de avond en verder dook ik heerlijk in mijn boek.

Dinsdag

Vandaag hadden Fenna en Thomas alleen in de ochtend school vanwege sinterklaas. Thomas had er reuze veel zin in!

In de middag was Thomas helemaal uitgeteld. Wij hadden sinterklaas al op zondag gevierd, dus een heerlijke chillmiddag!

Ook speelde we nog een potje Dr. Bibber die Thomas had gekregen met sinterklaas.

Jeugdsentiment!

Woensdag

Ik kreeg vandaag zulke gave post voor mijn blog! Gewoon 4 boeken!! Ik ben in de wolken :-). Vandaag las ik in de avond ‘de poppenmaker van krakau’ uit, dus ik heb ‘Meisjes vermist’ meteen klaargelegd.

In de namiddag ging ik met Amy mee naar de zaalhockey training. Heerlijk om weer binnen te kunnen zitten.

Andries ging met Thomas mee naar een proefles karate. Hij vond het fantastisch!

Donderdag

Vandaag een heerlijke dag thuis. Ik was niet helemaal fit, en erg moe. Ik besloot daarom het Hema kerstevent te skippen. In plaats daarvan werkte ik veel aan mijn blog en las ik in mijn nieuwe boek.

Vrijdag

Ik ging in de ochtend alle kids met de auto naar school brengen. Wel lastig omdat Amy haar middelbare school helemaal aan de andere kant ligt, maar het weer was zo drama, ik wilde haar niet door die storm laten fietsen.

Ik voelde mij écht een lieve moeder! haha. Onder schooltijd rommelde ik in huis, las ik verder in mijn boek en werkte ik aan mijn blog. Andries had een feest in de avond van zijn werk. Hij kon de meiden wel naar hun hockey-sinterklaas-feestjes brengen gelukkig. Ik haalde ze op in de avond.

Amy genieten met haar teamgenootjes!

Zaterdag

Vandaag hadden we helemaal niks! Dat mag een wonder heten op zaterdag. Andries ging met Thomas naar een winkel in Den Haag om wat karate spullen aan te schaffen.

Thomas is er klaar voor!

Ook werd ik weer verrast door leuke pakketjes! Een hoepel van robinhoop.nl aangezien ik meedoe aan de hoelahoepchallenge in januari!

Komende weken flink oefenen!!

Ook kreeg ik van Uitgeverij de Fontein nog 2 toffe boeken!

Ik kan de komende tijd heerlijk lezen! Het maakt mij zo gelukkig!

Andries en Thomas gingen in de avond richting Mijdrecht. Een nichtje en neefje worden morgen in de kerk daar opgedragen en hij wilde er graag bij zijn. De meiden moeten hockeyen morgen, dus ik neem dat voor mijn rekening. ( niet wetende dat alles afgelast werd door het weer….)

Zondag

En zo is de hele wereld wit op zondag! Hockey werd voor beide meiden afgelast en Andries en Thomas besloten maar een nachtje extra in Mijdrecht te blijven, ik durfde niet door de sneeuw te rijden om ze op te halen.

Maar een lol in de sneeuw kan je gelukkig wel hebben. In de middag keken we films en las ik heerlijk een stuk in mijn boek. Hopen dat morgen de sneeuw weg is zodat ik mijn mannen weer kan halen. 😉

Hebben jullie lekker in de sneeuw gebanjerd?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Marian

  O wat fijn, die boeken! Hoevond je “De poppenmaker van Krakau”?

  december 11, 2017 at 10:08
  • Reply hillybillybeauty

   Die vond ik fantastisch! Deze week komt de review online 🙂

   december 11, 2017 at 12:38
 • Reply Jouvence

  Leuke foto’s, ben benieuwd naar de hoola hoop challenge.

  december 11, 2017 at 11:40
 • Reply Susan | Since 1994

  Omijngod, Dokter Bibber hadden wij vroeger ook! Hahahha echt zenuwslopend.
  Susan | Since 1994 onlangs geplaatst…Fashion wishlist for this winter: Pull & BearMy Profile

  december 11, 2017 at 19:35
 • Reply chucky1012

  Zo een leuke en fijne week hadden jullie!
  Fijn om te zien dat je zoon weer een andere sport wil gaan doen.
  Wat leuk dat de meiden nu in de zaal trainen.

  Xoxo

  december 11, 2017 at 20:19
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow die foto van Amy of is dat nu Fenna (volgens mij de eerste) is zo gaaf! Wat een drukke week weer, dan zijn van die rustige dagen toch ook wel erg lekker relaxed. Oops je kon je mannen niet afhalen, dat had ik ook niet gedurft. Het heeft echt heel veel bij jullie gesneeuwd hè, hier was het weer snel weg, stiekem wel heel erg blij mee want ik vind het niks. Ziet leuk uit maar op de fiets erdoor vind ik helemaal niet fijn. Heel veel leesplezier, maar zo te lezen heb je dat wel. Oh zo’n Hema event was natuurlijk ook wel leuk geweest, maar keuzes maken is ook belangrijk. Nou ik ga lekker ons bed in duiken en samen nog een kerstfilm kijken. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy happiness in a dressMy Profile

  december 11, 2017 at 20:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge