Follow:
gezondheid

Lekker “Groen” met Biotona Supergreens en Physalis Chlorella

Producten waar ik zelf nog niet zo heel veel van weet zijn de “groene” healthy producten die je tegenwoordig veel ziet. Het is tegenwoordig natuurlijk een reuze hype om gezond te leven en eten. Groene smoothies, raw food, genoeg keuze. Ik ben zelf een gewone eter, af en toe een smoothie vind ik heerlijk, maar ik eet ook graag een lekkere vette hap. Toch was ik heel nieuwsgierig naar de producten die ik kon testen van het persbureau. Kijken jullie mee?

Physalis Chlorella + Spirulina

“Physalis Chlorella + Spirulina*, respectievelijk een ééncellige felgroene zoetwater- en zoutwateralg, dragen bij tot de vitaliteit en de natuurlijke afweer. Chlorella of letterlijk ‘klein groen blaadje’ ondersteunt de leverwerking en de inwendige reiniging en ** spirulina draagt bij tot de gewichtscontrole.”

Spirulina herken ik nog wel uit mijn drogisterij tijd. Ook weet ik dat mijn vader Spirulina tabletten in huis had. Zelf heb ik het nog nooit gebruikt en toen ik las dat deze tabletten de inwendige reiniging stimuleren en bijdragen aan gewichtscontrole was mijn interesse gewekt.

De tabletten zijn prima van formaat en slikken makkelijk. Ik moet wel toegeven dat ik 4-6 tabletten per dag niet voor elkaar krijg. Ik vergeet het nog te vaak. Maar dat moet wellicht nog even in mijn systeem/routine komen.

Ik kan nog niet zeggen of ik echt merk dat ik de tabletten gebruik. Vaak is dat ook best lastig met dit soort producten natuurlijk. Ok, ik ben niet ziek geworden, geen kilo’s aangekomen en ik heb redelijk wat energie. Maar of dat door de tabletten komt weet ik natuurlijk niet zeker. Ik blijf ze voorlopig braaf slikken in ieder geval!

Dit product is geschikt voor Veganisten.

Biotona Supergreens

Een ideaal product om door je groene smoothie te gebruiken. Ik heb het ook een keer door mijn yoghurt gedaan, maar dat vond ik toch niet zo’n succes. Bij de naam van dit product moet ik meteen aan de superhelden denken waar mijn zoontje Thomas helemaal gek van is. Ik zie mijzelf na het gebruik van dit product meteen als een soort super-she-hulk veranderen. 😉 ( dit is overigens niet gebeurt helaas )

“Biotona Bio Supergreens Raw is een superieur mengsel met enkel de beste biologische en groene raw superfoods! Het mengsel bestaat uit 100% pure groene voedselbronnen, elk met hun waaier aan fytonutriënten en natuurlijk aanwezige voedingsstoffen. Biotona Supergreens bevat het poeder van tarwegras-, havergras-, luzernegras-, KAMUT® khorasangras- en gerstegrassap. Daarnaast bevat deze mix chlorella en spirulina, twee superalgen die vanwege hun superieure nutritionele samenstelling, rijk aan proteïnen, een ideale en volledige voedingsbron vormen. Bevat verder gevriesdroogd poeder van broccoli, kale en spinazie, boordevol waardevolle stoffen en zeewieren uit Schotland (Seagreens® blaaswier en knotswier), één voor één met een breed en uniek nutritioneel profiel. Biotona Supergreens is helemaal compleet dankzij de toegevoegde pure Matcha of excellente groene thee uit Japan, de in zuiver bronwater gekweekte waterkers én de bladeren van Moringa oleifera die ook wel de “wonderboom” genoemd wordt.”

Dit product is dus een bron van vitaminen en mineralen. Een mooie extra toevoeging aan je dagelijkse inname. Ik gebruik deze poeder niet dagelijks. Alleen als ik mijzelf een lekkere gezonde groene smoothie gun ( 1 a 2 keer in de week maak ik die ), dan voeg ik wat van deze poeder toe. Het idee dat ik Supergreens toevoeg geeft mij al een goed gevoel. Ik denk dat mensen die bijvoorbeeld geen vlees eten dit soort producten extra goed kunnen gebruiken als aanvulling.

De producten zijn oa verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Gebruik jij dit soort producten?

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Romy

  Beide producten klinken heel interessant! Ik ken spirulina van de vegaburgers die daarmee zijn gevuld, maar wist niet dat het ook in tabletvorm te koop is. Ben benieuwd of je er na een tijdje duidelijk effect van merkt!
  Romy onlangs geplaatst…6 favoriete items in de roze spotlightsMy Profile

  maart 14, 2017 at 07:01
 • Reply Lonneke

  Interessant dat het de inwendige reiniging stimuleert. Ik hoef dan niet af te vallen maar ben juist bezig om op een gezonde manier aan te komen en ook dan is het belangrijk om gezonden dingen tot je nemen.

  maart 14, 2017 at 09:16
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Gebruikte spirulina een lange tijd in tablet vorm. Maar in een smoothie lijkt het me handiger al ben ik bang dat ik de smaak dan niet zo lekker meer vind… allicht het proberen waard. Baat het niet dan schaad het niet

  maart 14, 2017 at 10:32
 • Reply Babs

  Ik was vroeger veel in de weer met dat soort producten, ik heb zelfs tarwegras gekweekt. Maar brrr.. wat is dat vies. Ik heb alles het liefst in pilvorm, maar ben net zoals jij, ik vergeet het ook vaak.

  maart 14, 2017 at 10:58
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ik sla deze hype even over, maar goed bezig Hilde :). Bewust op je voeding letten is altijd goed
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Grappige Facebookpagina’s – mijn favorietenMy Profile

  maart 14, 2017 at 21:08
 • Reply chucky1012

  Klinkt goed!
  Ik ben gezond bezig en ben hier nu ik je artikel gelezen heb zeer benieuwd naar…..

  maart 16, 2017 at 06:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge