Follow:
beauty, make-up

Huda Beauty Desert Dusk Eyeshadow Palette

huda beauty desert dusk

Toen ik onlangs mijn eerste Huda Beauty palette kocht was ik verkocht. Daar was ik al voor gewaarschuwd, maar ja, oogschaduw palettes zijn altijd welkom ;-). Toen dit palette onlangs ergens voorbij kwam in de aanbieding wist ik ook dat ik mijzelf niet kon inhouden. Ik bestelde het Huda Beauty Desert Dusk Palette en heb hem inmiddels al volop in gebruik. Benieuwd? Kijk dan maar snel….maar wees gewaarschuwd 😉

Huda Beauty Desert Dusk Palette

huda beauty desert dusk

Dit palette is groter dan het Nude palette wat ik als eerste kocht. In dit palette zitten maar liefst 18 kleuren oogschaduw, een variatie aan kleuren en finishes. Je kan met dit palette zoveel kanten uit, het is gewoon een feestje om ermee te werken.

Het palette komt in een paars kartonnen doosje wat er op zich al mooi uitziet. Maar als je het doosje dan opent komt er een waar pareltje tevoorschijn…

huda beauty desert dusk

Een prachtig palette met een mooie mysterieuze vrouw op de voorkant. Die ooglook, wow! De kwaliteit van het palette is stevig. Maar dit is nog maar de buitenkant…

huda beauty desert dusk

Wanneer je het palette opent zie je weer een prachtig paar ogen je aanstaren. Het protectie folie is zelfs prachtig bewerkt en mooi om naar te kijken. Ook heeft het palette een mooi formaat spiegel aan de binnenkant. Overal is aan gedacht. En dan de kleuren….

huda beauty desert dusk

In dit palette zitten veel koelere tinten en ook een paar warme tinten. Er zitten glanzende oogschaduws in, matte kleuren en heuse glitters!

huda beauty desert dusk

Ik kon niet wachten om te gaan swatchen!

Desert Dusk Swatches

Van links naar rechts: Desert Sand, Musk, Eden, Amber, Blood Moon, Oud.

huda beauty desert dusk

De enige kleur die niet makkelijk pakte op de arm was ‘Amber’. Deze begon wat te vlekken. Maar op het oog was dit overigens niet het geval. Misschien dat het kwam door het aanbrengen van de swatch met een vinger. De pigmentatie van de kleuren is prachtig. ‘Blood Moon’ is echt een fantastische kleur!!

Van links naar rechts: Celestial, Nefertiti, Twilight, Amethyst, Royal, Retrograde.

huda beauty desert dusk

De eerste 3 kleuren zijn prachtige kleuren om als highlighter te gebruiken in je ooglook. Onder de arcadeboog, je binnenste ooghoek of over een andere matte kleur. Je kan spelen met al deze kleuren en formules zonder inspiratieloos te raken. Iedere kleur geeft weer nieuwe looks. En ‘Royal’ en ‘Retrograde’ zijn echt weer fantastische kwaliteit oogschaduws.

Van links naar rechts: Cashmere, Angelic, Cosmo, Turkish Delight, Saffron, Blazing.

huda beauty desert dusk

Ik hoef niet teveel toe te voegen aan deze foto. Wat een intense kleuren en die glitters! Tip: breng eventueel weer een laagje oogschaduw primer of concealer met een kwastje aan op het ooglid zodat de glitters een beetje blijven ‘plakken’. Dan zal het niet teveel fall out geven. Ik ben verliefd op de mooie kleuren van dit palette….

De look

Ik besloot voor een wat dagelijkse look te gaan. Met het andere Huda Beauty palette had ik een wat intensere look gemaakt. Maar ik wil laten zien dat je ook een hele mooie dagelijkse look kunt maken.

huda beauty desert dusk

huda beauty desert dusk

Ik besloot voor wat bruin/koper kleuren te gaan voor deze look. De glanzende oogschaduws zijn prachtig subtiel en wanneer het zonlicht er op valt ga je shinen! De oogschaduw brengt super makkelijk aan en blend erg mooi. Ik ben voorlopig nog lang niet uitgespeeld met dit prachtige palette. Het palette is luxe, kwalitatief erg goed en divers. Absoluut het geld waard!

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik bestel Huda Beauty graag bij The Beauty Editor. Wanneer je via deze link bij hun besteld ontvang je een code met maar liefst 10% korting. Ook kan je bij deze webshop punten sparen voor kortingen.

Het Huda Beauty Desert Dusk Palette kost €65 euro.

Liefs Hilde

** Dit artikel kan een affiliate link bevatten, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge