Follow:
beauty

Huda Beauty Rich Nude Obesession Eyeshadow Palette

huda beauty

Op Facebook kwam ik een foto tegen van een collega blogger die haar Huda Beauty verzameling op de foto had gezet. Zij is razend enthousiast over dit merk en ik had een zwak moment….. Dit resulteerde in mijn eerste bestelling bij The Beauty Editor en bestelde ik dit prachtige oogschaduw palette; Huda Beauty Nude Obsessions Rich.

Huda Beauty

huda beauty

Huda beauty is begonnen door beauty blogger Huda Katan in 2013. Huda Beauty is op dit moment een zeer snel groeiend merk wereldwijd. Huda heeft een grote passie voor make-up en dit zorgde ervoor dat zij in Los Angeles een make-up opleiding heeft gevolgd. Na het lanceren van een lijn met valse wimpers die zij samen met haar zus uitbracht ging het allemaal snel en is haar assortiment al flink uitgebreid met prachtige make-up.

“I’ve always been extremely passionate and the type of person who loves sharing information! When I first started my career in beauty I was working as a makeup artist which I absolutely loved but I still felt like something was missing. I wanted to help others by sharing the tricks I had learned and acknowledge all of the incredible talented makeup artists, photographers and models in the industry. I knew that beauty sometimes felt a bit unattainable and cold and I really wanted to change that. Ultimately, Hudabeauty.com became a place for people to feel beautiful and comfortable, and to share their own inspiration and thoughts around beauty.”

Het Huda Beauty Nude Obsessions Rich Palette

huda beauty

Toen ik online de kleuren zag in dit palette was ik op slag verliefd. Roze en paars-tinten zijn mijn absolute favoriet en die zijn echt prachtig in dit palette. 5 Matte kleuren en 4 prachtige glanzende kleuren maken dit tot een heel mooi compleet setje oogschaduwkleuren. Je kan hier een wat diepere ooglook mee maken, maar ook een wat neutrale alledaagse look. En de pigmentatie, wow!

huda beauty

Swatches

 

Zelf hoefde ik maar heel lichtjes met mijn vinger over de pan te strijken om al het resultaat te krijgen zoals je hierboven ziet. De pigmentatie is top en vooral de glanzende oogschaduw kleuren zijn echt super. De substantie van de oogschaduw is creamy waardoor deze mooi blend en geen fallout heeft.

Ik ben echt blij verrast met de ontdekking van dit merk. Ook het light palette heb ik al op mijn radar aangezien die wat mooie koele tinten heeft die ook perfect bij mijn lichte huidskleur passen. En bij de medium heb ik een prachtige glanzende lila kleur gespot. Ik vermoed dat ik ooit alle 3 de versies in mijn make-up verzameling zal hebben 😉

Uiteraard heb ik al met het palette “gespeeld” en een eerste look gemaakt. Voilà!

Paarstinten zijn in combinatie met mijn kleur ogen altijd erg mooi. De groene kleur in mijn ogen (die héél licht aanwezig is) komt dan veel meer tot zijn recht. Helaas was het weer niet zo denderend waardoor het glanzende effect niet helemaal goed tot zijn recht komt. Op deze afbeelding kan je dat beter zien:

Het palette van Huda Beauty is dus wat mij betreft absoluut een aanrader! Je kan dit palette bestellen voor €31,00 bij The Beauty Editor.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Yvonne

  Wauw die kleuren zijn mooi!!

  mei 5, 2020 at 11:32
 • Reply Jouvence

  Wauw, wat een prachtig oogschaduw palette!

  mei 5, 2020 at 11:39
 • Reply Gretll

  Die kleurtjes zien er zo mooi uit !

  mei 7, 2020 at 15:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge