Follow:
gezondheid, samenwerking

Op zoek naar leuke mondkapjes voor in het OV

Door de drukte van de verhuizing stond ik er eigenlijk niet zo bij stil, maar ik moet misschien eens mondkapjes kopen. Nu ze in het OV verplicht zijn is het wel handig om mondkapjes in huis te hebben. Met twee pubers die binnenkort hoogstwaarschijnlijk het OV gaan gebruiken is het sowieso een must. Het kwam eigenlijk omdat mijn zusje mij een appje stuurde dat ze het leuk zou vinden om binnenkort weer met mij naar Donner te gaan. En dat doen we altijd met het OV! Hoogste tijd dus!

Wat voor mondkapjes?

Het lijkt mij handig om in ieder geval een voorraad neutrale mondkapjes in huis te hebben. Ik weet namelijk dat Andries sowieso niet met een bijzonder mondkapje gaat lopen. Bij Noodmaskers.nl, welke vooral bekend is vanwege zijn zorgvergelijker waar je de beste zorgverzekering kunt kiezen, heb je de “gewone” mondkapjes in diverse aantallen. Handig om zoiets standaard in de kast te hebben liggen.

mondkapjes

Dit zijn de meest simpele mondkapjes die er zijn volgens mij.

Mondkapjes hergebruiken

Persoonlijk vind ik het wel leuk om een mondkapje met een leuk printje te dragen. Ik ga niet zo heel vaak met het OV, maar na mijn verjaardag (wat al heel dichtbij komt) ga ik dus met mijn zusje boeken shoppen bij Donner. Dan moet ik voor die tijd toch wel iets in huis hebben. Ik vind het wel prettig om de mondkapjes her te gebruiken en moet dus wasbare mondkapjes aanschaffen. Er zijn gelukkig zat mensen die druk aan de slag gegaan zijn met leuke stofjes en super leuke mondkapjes hebben gemaakt!

Op internet kom je de meest leuke mondkapjes tegen!

mondkapje

mondkapjes mondkapjes

Genoeg keuze voor het hele gezin! Ik ga mij dus maar even verdiepen in alles wat online verkrijgbaar is. Voor Andries de gewone simpele mondkapjes en wie weet voor mijzelf en de kids eentje met een leuk printje. Als je dan toch met een mondkapje in het OV moet stappen, dan wel met eentje die een beetje opvalt toch?

Hebben jullie al mondkapjes in huis?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Tania

  Wij hebben herbruikbare maskers gekregen van onze stad en op het werk.

  mei 28, 2020 at 10:19
  • Reply hillybillybeauty

   Dat is handig!

   mei 28, 2020 at 10:22
 • Reply Irina

  Ik moet nog zo erg wennen aan het straatbeeld met mondkapjes, maar vind het wel enorm tof dat er nu echte ‘fashion’ items van worden gemaakt!
  Irina onlangs geplaatst…Parfum opruimen & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #70My Profile

  mei 28, 2020 at 12:01
  • Reply Bianca

   Wij hebben gister leuke gescoord in winkelcentrum Ypenburg bij Max, dichtbij voor je dus

   juni 3, 2020 at 08:22
   • Reply hillybillybeauty

    Oh ga ik eens kijken!

    juni 3, 2020 at 08:27

  Leave a Reply

  CommentLuv badge