Follow:
beauty, make-up

I heart Revolution Tasty Avocado Clear Brow Gel

revolution

Toen ik zag dat mijn wenkbrauwen echt toe waren aan iets wat ze in controle kon houden werd het tijd voor het aanschaffen van een wenkbrauwgel. Ik heb helaas in mijn pubertijd mijn wenkbrauwen verknald (thanks Pamela Anderson). Ondanks mijn niet al te dikke wenkbrauwen heb ik wel “woeste” wenkbrauwharen. Deze gaan ook gezellig hun eigen weg. Hoog tijd voor wat wenkbrauwgel!

I heart Revolution Tasty Avocado Brow Gel

revolution

Ik wilde eerst een gel proberen uit een budgetmerk. Op de één of andere manier vind ik het zonde om veel geld aan een product uit te geven voor mijn wenkbrauwen, welke je eigenlijk ook niet eens ziet (het is een kleurloze gel natuurlijk). Ik viel als een blok voor de leuke verpakking van I heart Revolution! Van die kleine schattige avocado’s op je product is natuurlijk stiekem super leuk.

Het formaat van de brow gel is prima. Het is een klein flesje met een borsteltje die ook ienieminie is. Gelukkig is de gel vrijwel geurloos. Ik hou niet van sterk geurende producten op mijn wenkbrauwen 😉

revolution

De brow gel fixeert niet alleen je wenkbrauwharen, maar verzorgt ze tevens ook. De brow gel bevat, hoe kan het ook anders, avocado olie. Of je iets zal merken van het feit dat het verzorgend werkt weet ik niet. Al zou ik stiekem blij zijn als blijkt dat mijn wenkbrauwharen opeens weer zouden terug groeien 😉

Werkt het?

revolution

Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor de prijs van €5,95 best tevreden ben! Na een aantal uurtjes zie je sommige dwarse haren echt wel weer een beetje uit model schieten, maar dan gebruik ik de gel gewoon nog een keer en houdt het prima totdat ik in de avond onder de douche spring. Ik ben nog niet zo wanhopig dat ik tientallen euro’s ga neertellen voor een brow gel. Ik ben zeer tevreden met dit schattige avocado flesje!

De I heart Revolution Tasty Avocado brow gel is oa te koop bij het Kruidvat en Boozyshop.

Liefs Hilde

** Dit artikel kan een affiliate link bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge